logo

Kara Sevda 52.Bölüm izle

Özet: Nihan bir seçim yapmak mecburiyetinde. Kemal, Deniz'in kendi çocuğu olduğunu öğrenmesiyle beraber içinde fırtınalar kopar, herşey derinden etkilenir. Deniz ile olamadığı günlerin ve kendisinden saklanan gerçeklerin karşılığını almak amacıyla çalışmalara başlar. Deniz ile Nihan'ın nerede olduğunu yalnızca Emir bilmektedir. Kemal, Deniz'i istiyorsa öncelikle Nihan'ın olduğu yeri bulmak mecburiyetindedir. Bu arada, Emir'in aniden çıkıp gelmesiyle Nihan'ın keyfi bir hayli kaçar. Emir'in yaptığı bu ziyaret Kemal adına Nihan'ın olduğu yere giden bir boşluk çıkarır. Emir ile Banu'nun arasında olabilecek bir bağdan şüphe duyan Tarık, git gide gizli şeylere ulaşmaktadır. Öbür tarafta ise Zeynep, elinde kalan tutacak son dal olan işinden de kovulur. Hakan, Zeynep'e desteğini sürdürür. Hakan, her geçen gün Zeynep'e biraz daha tutulurken, Zeynep ise her adımından kendisinden biraz daha uzaklaşmaktadır. Bu duruma Emir anlam veremez ve kendisini arahatsız eder. Zeynep'in karşısına dikilir ve kendisini Hakan ile beraber görür. Bu durum, Zeynep ile Emir arasında yaşanan dengelerin değişmesine işarettir. Asu'da Kemal ile Nihan'ın beraberliğini anlar ve tüm herkesin hayatını etkileyecek türden bir şey yapar. Kemal sinir ve içinde bulunduğu karışık ruh hali ile Nihan'la konuşur. Kemal'in duyduğu büyük öfke karşısında Nihan ne yapacağını bilemez. Kemal'e sonsuz derecede güvenmektedir. Tarafını belirlemiştir. Ancak bir tarafta da Deniz'in hayatını gözetmek zorundadır. Nihan, Kemal'in sakinleşmesi için çaba gösterdikçe Kemal daha da sinirlenir. Kafasında yalnızca tek birşey belirmiştir. Nihan'la yada onsuz, kızı Deniz'i alarak gitmek. Kemal ile Emir arasında olan biten ve Deniz ile yeni bir boyut kazanan bu mücadelede Nihan'ın bir seçimde bulunması için tek bir gecesi vardır.
Yayınlandı: 20/01/2017
Edanur Yılmaz demiş ki;
Yıllar sonra diziyi izlerken farkettim. Cidden ses yönetimi sıfır. İzlerken hem başım ağrıyor. Sürekli bir gerilim müziği.
1 hafta önce
0   0

Alina demiş ki;
Ozelikle erkek oyuncularin dudaklarindaki morumsu boya cok abartili. Bu diziyi izlerken evdekiler kulaklikla izlememi rica ediyor..cok abartili ses efektleri ve muzik.Gerilim olmali ama surekli geril geril gerilmek olmaz..paramparca dizisinden ornek alin..orda da gerilim var ama herkes daha bir dogal yeri geldiginde esprili mesela\" Bu ne yaa..diziye dondu hayatimiz bukadarda olmaz\" gibi oneliners..( helps putting thinks into perspective) Turkcesini bilmiorum ama bazen ciddiyetten cikilsin..biraz herkesin insan ve normal yani ortaya ciksin.Emir in oneliners guzel..ironisi iyi..ama bazende kendine gulebilmeli bence..herkes kasmasin bukadar..just my opinion i like this series though.
20.01.2017 - 14:20
2   1

nurgül demiş ki;
müziği çok ağır basıyor yüksek sesli olduğundan sesini çok açıyorlar o yüzden konuşmalar duyulmuyor arkadaşlarla çok şikayetçiyiz söylediğim herkes aynı düşünüyor.lütfen yetkililer duyun sesimizi konuşma sırasındaki müziği kısın biraz
19.01.2017 - 19:19
3   1

Cesur demiş ki;
Tayland'dan izliyorum yillardir hep yanlizca ddiziden tesekkurler.
18.01.2017 - 20:20
2   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler