logo

Cesur ve Güzel 10.Bölüm izle

Özet: Tahsin Korludağ'ın Cesur'dan ilelebet kurtulabilmek için düzenlediği plan işe yaramaz ve ters döner. Bu plan Cesur ile Sühan ikilisinin daha da yakınlaşmasına neden olur. Sühan, babasının gerçek yüzüyle tanuşır ve Cesur'a yaklaşır. Cesur ise kendisine duyulan güveni bozmamak için çaba gösterecektir. Olan biten olaylar Korludağ ailesinde sıkıntıların yaşanmasına neden olur. Tahsin Korludağ olan bitenleri sağlığıyla öder. Cahide umduğu etkiyi göremediğinden dolayı telaş içerisindedir. Yaşadığı olaylara sebep olanı bulma konusunda emin olan Korhan, Hülya'yı takip eder ve Cahide'nin hiç görmeyi beklemediği türden bir tepki verir. Cesur, Sühan'a destek olmak için çaba gösterir. İkili bir çözüm bulmak için plan düzenlerler ancak Tahsin Korludağ tekrardan karşılarına engeller çıkarır. Herşey düzeldiği zaman Sühan'ın kaçırılması Cesur'un yaptığı planlara yeniden göz atmasına neden olur. Kendisine yapılan oyunları bozmak için çabalarken, sevdiği kişinin hayatını kurtarabilmek adına zamanla yarışacağı anlar gelmiştir.
Yayınlandı: 22/01/2017
dora demiş ki;
Aleme verir talkimi,kendi yutar salkimi:-)))))))))))))))))) senin solo konserlerine vokal olur
23.01.2017 - 14:55
0   0

ateş demiş ki;
Cesur fren tutmuyor dediğinde pantalonu yeşil arabadan indiğinde siyah. Berrancïm yine dora nikini kullanmaya başlamïşsın:) Birde kendin çalıp kendin söylemen çok hoş:)
22.01.2017 - 22:09
0   1

elone demiş ki;
sadece tuba ve kıvanç ın hayran kitlesiyle ne kadar giderse okadar gider bu dizi bence çünkü senaryoda hiçbirşey yok toplasan toplasan 5 dakikada bitirirsin bir bölümü gereksiz ve lüzumsuz bir sürü replik ve sahne var tahammül sınırını biraz zorluyor gibi git gide..
21.01.2017 - 08:27
1   0

NERİN demiş ki;
saçmaladınız ve sıkmaya başladı.. bütün gerçekler ortaya çıksın ve daha bizi sıkmadan güzel son olsun lütfen..bu kadar sıkıntının yanısıra bir de bu entirika dolu dizilerle gerilmeyelim.
21.01.2017 - 00:22
0   0

dora demiş ki;
Tam A$K dIzisi dedik bu kez repliklerde ve kurgularda sacmaliklar arti kizin kibirli halleri (bu her dizide böyledir)ve tripleri cekilmiyor.Tamam ikisi biribirine cok uyumlu .Ama ben hala bundan bir A§K dogacagindan emin degilim.Babasida hep 4 ayak üstüne düsüyor.Adam resmen hirsiz ve sadist...hatta TIRAN..diger olaylarda karma karisiklasti...
20.01.2017 - 15:39
1   0

pervin demiş ki;
süper bir dizi çok büyük keyifle ve merakla izliyorum bi kere oyunuclar süper walla tuba ve kıvanç ilk kez bu kadar denk birbirine yakışan bir çift oldular boyları bile denk tam bir aşk filmibence umarım uzun soluklu olur dizi
20.01.2017 - 12:58
1   0

Mehmet Bülent Can demiş ki;
Salaklaştı iyice dizi.Bu kadro kaliteli ama senaryo rezalet.Kurulan ve uygulanan planlar,ilkokul tiyatrosu seviyesinde.Kız zaten Cesurla yemekte,sonra kendini Cesur kaçırdı sanıyor.Çok komik.Kıç kadar garajda bunları bulamıyorlar.Daha bi sürü salaklık.Bu kadro kalitesi olayı toparlarmı dedim ama gittikçe saçmaladı.İzleyen izlesin.Benden bu kadar.
20.01.2017 - 12:12
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler