logo

Paramparça 88.Bölüm izle

Özet: Ozan, gerçek babasının kim olduğunu öğrenir ve büyük bir yıkım içerisindedir. Alaz'ı görmek için yalıya gelir. Alaz ile beraber evden çıkan Ozan'dan bir daha kimse haber alamaz. Harun bu durumdan ötürü panik içerisindedir ve korkar. Cihan mani olmaya kalkışsa da Harun'un vereceği karar, kendisinin bu zamana kadar Ozan hakkında ki en önemli sınavıdır. Yoğun bakımda yatan ve kendisinde olmayan, yaşam ile ölüm arasındaki ince çizgide gidip gelen Dilara'yı ziyaret etmek için Asuman oradadır. Durumdan istifade ederek Dilara ile hesap görmeye çalışır. Bunca yıllardır bu anı bekleyen Asuman, intikamını almak için harekete geçer. Dilara'yı hayatta tutmak için çalışan makineler kalbinin çalışmadığını gösterdiği an yanında Hazal vardır. Öbür tarafta Candan bir tuzağa takılır. Asuman'da, Damir'in planlarını bilmez bir şekilde aşık olmuştur. Damir, kendisini Demir olarak tanıttığı Hazal ile samimileşince bunu gören Mithat elinden birşey gelmez bir şekilde sadece durumu seyreder.
Yayınlandı: 24/01/2017
Hilal demiş ki;
Cansudan ogg geldi artik
2 hafta önce
0   0

bayx demiş ki;
en saçma yeri ozan hizmetçiyi arıcak çocuk kaybolmuşken harun kızıcak heber beklicek hizmetçi yanındaki teli sesize alıcak hadi aldın kim aramış onudamı geç görürsün tam bi saçmalık yönetmen yavan ekmekmi yiyo ne
2 yıl önce
1   0

pınar demiş ki;
diziyi uzatacağız diye saçma sapan birbirinin tekrarı diyaloglar, karakterlerin bu kadarı da olmaz artık dedirten eylemleri, hazalın birden melek, cansunun da salak olması bu dizinin bu sezon ekranlara veda etme vaktinin geldiğini gösterir
28.01.2017 - 04:52
1   1

aynur demiş ki;
bu diziye guzel sonluk vermek lazim.
26.01.2017 - 21:53
2   1

kıvılcım demiş ki;
Senaristlerde tükenmişlik sendromumu başladı acaba?Oyuncuların müdahale edebilme hakları yok mu,zira dizi saçmaladıkça onlarında zarar gördüğüne inanıyorum.
25.01.2017 - 01:04
1   0

Bülent demiş ki;
Bu bölümde çok salakça ve gereksiz olaylar vardı.Bu kadar tesadüf arka arkaya gelip,Ozanın kardeşini kaçırmış olması,Cansunun salaklıkları,vs.vs. hepsi salak senaryolardı.Lütfen daha mantıklı olaylar dizayn edin.İzleyicinin aklıyla alay etmeyin.Saygı lütfen.
24.01.2017 - 12:35
2   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler