logo

Zuhal Topal 23 Ocak 2017 izle

Özet: Zuhal Topal 23 Ocak 2017 izle star tv izdivaç programı 720p hd olarak ddizi kalitesiyle son bölüm izlemeniz için burada.Zuhal Topal son bölüm izle dizi yayınlandıktan sonra sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.
Yayınlandı: 23/01/2017
huseyin demiş ki;
zuhal hanım sizin iyi niyetinize dayanarak ve insiyatifinize sığınarak teşekkür ediyorum. ben de romanım fakat dilek hanımgibi sadece oynamak için reyting yapmaya gelen romanları proğramınıza almamanızı belirli bir kültür kalibrasyonunda olan kişileri eleme yaptıktan sonra sizin proğramınıza çıkmasını tavsiye ediyorum. lavbalilikten fazla lakayit bir davranışım olmuş ise affınıza sığınıyorum. bunu sizden niçin istiyorum. benim okul okuyan kızlarım dilek ve seda sayan da çıkan solmaz gibi kişilere haddinden fazla sinirleniyor ve tepki gösteriyorlar. neden dilek hanım hanıma talip geliyor serkan bey neyimden etkilendiniz sorusuna çok yakışıklısınız diyor daha dinlemeyi bilmiyor. yemek yapmayı bilmiyor konuşmayı bilmiyor milyonların önünde ben romanım sanki romanlar yemek yemezler içmezler 24 saat oynamaktan anlarlar gibi bir persfektif oluşuyor bununda etik olduğunu ve bir etnik kökenin tanıtımını temsilini yapamayan insanların ben romanım diyerek bizi rencide etmesine lütfen izin verme
25.01.2017 - 03:56
0   0

hüseyin demiş ki;
zuhal hanım size bu amail atmamın sebebi dilek . bende bir romanın etnik köken olarak fakat ben şunu baynin alğılamkta zorluk çekiyor. sizin programınıza evlenmek için bir çok erkek ve bayan arkadaşlar katılıyor. onlar oynamıyor. da bizim dilek hanım niye çok oynuyor.ben kendimce şöyle düşünüyorum. sizin programınızı kullanarak daha fazla oryantellik yapmak için mi diye düşündüm. fakat sizi dünya devletlerinde izleniyorsunuz. bu romanlar sadece oynar göber atar modunda tanıtılıyor. dilek hanım popüler olacak diye biz hecali dinlemek zorumndamıyız..
24.01.2017 - 02:35
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler