logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir.
Bölümü sitesinden izlemek için tıklayın.
Diğer içeriklerimize göz atmak için anasayfamıza devam edin. Anasayfa



O Hayat Benim 118.Bölüm izle

Özet: Bundan sonra Bahar adına artık bir tek şey önemlidir. Kızı ile beraber olabilmek. Bunun için Efsun'un ayağına gider. Bunu bile kabul etmiştir. Fakat Nuran ile son günün geçiriyor olduğunu bilmiyordur. Sabah uyandığı zaman Nuran yanında yoktur aynı şekilde Efsun'da. Efsun ile Nuran kendilerini Romanya'ya götürecek olan tekneyle yola koyulmuşlardır. Artık geri dönüşü olmayan bir yola çıkmışlardır. Bahar çaresizlik içerisinde adeta yıkıma uğrar. Ateş'de konu hakkında bilgi sahibi olduğu an hemen Savcu Murat'a konuyu haber eder. Sahil güvenlik ekipleri teyakkuza geçer. Heyecanlı bir takip süreci başlar. Ancak ummadık gelen bir haber olayların seyrinin değişmesine neden olur. Çünkü bir çocuğun yarattığı umut tüm herşeyin değişmesine yeterlidir.
Yayınlandı: 31/01/2017
fatma demiş ki;
Allah askina su Reyhan in cinayeti cabuk ciksin ve hapsi boylasin PISLIK...Biktik yawww...kötülüklerden.Neyse SULTAN dan kurtulduk.Evet Cicek sen yazmistin Reyhanla ilgili:-))Yinede epeyi var.Ates bir tarihte 150.Bölüm FINAL demisti. 32 hafta daha cekilmez...
30.01.2017 - 18:58
0   0

çiçek demiş ki;
Ben söylemişdim Reyhan çiyan çıkıcak,ateşe göz koyacak.Ahh onun kötülüyü çabuk çıka ortaya.Sultan bir şekilde gitmeliydi ki kötülük son bulsun.Bence sona yaklaşıyorlar.
30.01.2017 - 01:29
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler