logo

Aşk Laftan Anlamaz 30.Bölüm izle

Özet: Hayat ile Murat'ın tüm engellere karşı koyan ve galip çıkan aşkları yeniden kazanan taraf olmuştur ve hiç bir koşulda kendisini bırakmayan sevgilisine en zor zamanlarda tek destek Hayat'tan gelir. Murat bir seçim yapmak zorunda kalır. Bir tarafta eski yaşantısı için savaşacak bir tarafta ise Hayat ve kendisi için yeni bir sayfa açmayı düşünecektir. Yaptığı planları Emre'nin kötü bir şekilde yaralanmasına göre yönlendiren Derya'da ummadığı bir taraftan beklenmedik bir sürpriz görecektir. Kazadan sonra gelişen olaylar Doruk'un bir seçim yapmasını mecbur kılar. Doruk bir yanda herşeyden çok sevdiği abisini mi seçecektir yada yolun sonu belli olmayan bir tarafı mı ? Öbür tarafta ise Kerem'in başına gelen sıkıntıyı çözmek için çabalayan Tatar Cemil, Aslı ve Tuval ile beraber yaptıkları planda kendisini bir aşk çemberinde bulur. Hayat ile Murat'ın aşklarında bu defa daha önce hiç görmedikleri bir mutluluk kapılarına gelecektir.
Yayınlandı: 14/02/2017
Berran demiş ki;
Romantik Komedi diye bakiyorduk.Ama entrikalarla tadini bozdular ve izleyiciyi kacirttilar.Hele son giren CEMIL tam EVLERE SENLIK!!!!!!! Haftaya FINAL olmasi beni hic sasirtmadi;-() Deryanin foyasinin meydana cikmasi cok keyiflendirici olacaktir. Yollari acik olsun.Hande atarli ve simarik olmayan küfürsüz (erkek arkadas rol partnerlerine cesitli HAYVAN isimleriyle) hitap etmezse cok daha iyi olur.HEZAL cim nerelerdesin??Sevgililer günü kutlu olsun*_* Ben ANNE, BSAG,H$, Cesur ve Güzeli izliyorum!!!!Hosca kal sevgilerimle öpüyorum.
15.02.2017 - 15:51
1   0

M.aysin demiş ki;
Bence harika olmuş tebrikler
13.02.2017 - 13:23
2   0

Uğur Arslan demiş ki;
3.parti 16. dakikadan sonra dizi mi izliyorum yoksa korku filmi mi anlamadım ses bozukluğu baya etkili olmuş kendimi dabbe filminde hissettim :D
12.02.2017 - 23:38
1   0

Mine demiş ki;
Ne bu simariklik? Ve bagirip cagirmalar hastanelerde?? ?? HAYRET BIR SEY!!!!
12.02.2017 - 21:09
1   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler