logo

Cesur ve Güzel 15.Bölüm izle

Özet: Tahsin Korludağ'ın polis tarafından götürülmesiyle beraber bomba etkisi yaratır, Cesur ile Sühan arasındaki korlar yeniden alev alır. Hapishaneye düşen Tahsin nefret ile Cesur ile hesaplaşacağını söylerken ateşin canlı kalmasını istemektedir. Özgürlüğüne kavuşan Rıza nihayetinde kendisinden alınan yılların hesabını sormak adına beklediği şans gelir. Eski arkadaşlarıyla beraber yeni hayatına alışmaya calısırken Cesur ile muhabbet kurmayı düşünmektedir. Çiftlikte meydana gelen şansız bir olay sonucunda Cahide olayların kontrolünü kaybeder. Bu konuda Hülya ve herkes panik duyar. Cahide bundan böyle sonun yaklaştığını düşünmektedir. Cesur önemli bir karar varmak üzereyken Sühan'dan önemli bir iyilik yapmasını talep eder. Bu kendisine duyduğu güveninde bir ispatı gibidir. Sühan yeni bir yol ayrımı aşamasındadır. Ve verceği karar Cesur'un da ilerdeki hayatını etkileyecektir.
Yayınlandı: 25/02/2017
ibrahim demiş ki;
meltem o zaman tuba çıksın sen oyna kadının asaleti yeter
27.02.2017 - 17:15
2   0

Lara demiş ki;
Tuba ve kivanci cok seviyorumm ikisininde oyunculuklari tartisilmaz ama bu dizide hic bekledigim performansi goremiyorum.biseyler eksik,cok acemi gibi oynuyor tuba bir an once toparlanmali dizi keyif vermiyo hep aYni seyleri izliyormusum gibi geliyor
24.02.2017 - 16:15
0   0

Ali demiş ki;
Arkadas bu dizileri bir kisi mi yaziyor ne, her dizide birkac kisi cok akilli ve hilekar gerisi salak ve apdali oynuyor. Hic daha bu dizilerde iyi rolde olanlarin bu kötü kisilerinin oyununu baslamadan önceden kestirip hileleri ile yakalayamiyor. GERCEK hayat böyle degil ama 2 dizi fazla cevirelim diye yapiliyor ama buda ilgi ve heyecani düsürüyor. bu diziye ve diger dizilere yazik ediyorsunuz.
24.02.2017 - 14:31
0   0

meltem demiş ki;
su tuba buyksutun diziden ciksin artik cok gergin bi kadin cok mutsuz ve ukala
24.02.2017 - 02:35
0   3

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler