logo

Payitaht Abdülhamit 1.Bölüm izle

Özet: 1896da, Sultan Abdülhamidin padişahlığının 20. yılından itibaren döneme damgasını vuran önemli olayları ekrana taşıyacak olan “Payitaht – Abdülhamid”, dizisinde, uzun süre sonra Osmanlının zaferi ile sonuçlanan bir savaş: Yunan Harbine yer verilecek. 1. Siyonist Kongre ile Sultandan istenen Filistin toprakları, Padişahın sonuna kadar vermediği ve masadan düşmanın hüsranla kalktığı bir dönem olarak ekrana gelecek. Yine Sultanın başarılı olduğu bir önemli proje, Hicaz Demiryolu çalışmaları ve dahası Payitaht Abdülhamid dizisinde yer alacak diğer önemli tarihi olaylar arasında. Sultan Abdülhamid Han ile birlikte ülkenin mücadelesine tanıklık ederek, günümüze taşınan güçlü bir milletin evlatlarına ve gelecek tarihimize armağan niteliğinde sunulmayı vaat eden dizi, Mücadele!’ Ana temasındaki mesajla seyirciye sunulacak. Payitaht Abdülhamit son bölüm izle dizi yayınlandıktan sonra sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.
Yayınlandı: 26/02/2017
Nurten demiş ki;
Birde deniliyorki düşünce õzgürlü yok kendi vataninin tarihi kötüleyen insan dan ne hayir gelir haiinlik gelir ancak. Bunu avrupada yapamazsin içte direk yargilanmaya gidersin. Bir de bu görüşte olan insanlar avrupaya imreniyor yuh. Kurban olun Osmanli Devletene.
08.03.2017 - 14:39
1   0

Nurten demiş ki;
Yorumlarinizi severek okudum ecdad gerçekler vsre diyerinde kusura bakmayin isimlerinizi unuttuysam. Evet Atalarina saygi duyan tarihinede saygi duyar bu kendi ailesine de geçerli Sonuncta Atalarimiz. Avrupanin. amerikanin hele adi ingilizlerin fransizlarin hain pisliklerine iyi inananlar darbe yaptirakcak kadar serefsiz lere inaniyorlar OSMANLI YI BEYENMIYORLAR. BUbahsettigim devletlere Osmanliyi yönetenler gibi krallari olsaydi Osmanlilardan Korkmazdi. DAHA KORKUYORLAR TURKLERDEN BIR GÜN YINE BAŞiMIZA BELA OLURLAR DIYE. O yüzden osmanliyi Kötülülüyorlarki her zaman Turklerin içinden hallederiz bizim insanlarimizda anlamiyorlar. KÖRLER. AH BU FRANSIZLAR IN GERCEK GÖRÜŞLERINI BIR BILSENIZ bir birimize daha iyi baglanirsiniz. Ya biz mecburi gelmişiz bu gavur memleketine ah geriye gidebilseydikte babam hiç gelmeseydi.
08.03.2017 - 14:08
0   0

ecdad demiş ki;
Atalarinizi yaristirmayin ayni zaten sadece atalarindan birseyler ögrenip onlari el üstünde tutanlar var birde atasindan hic bir sey ögrenmeyip yerden yere vuran fark bu... Zulm ile hükmetseydi Osmanli 700 yil ömrü olmazdi... Osmanliyi yikmak icin Inligiliz oyunlarina alet olup tarihi manipule edip böyle bir neslin yetismesine vesile olanlara lanet olsun
07.03.2017 - 15:36
0   0

gercekler demiş ki;
Lozanda kaybedilenleri karistiranlara: MUSUL KERKÜK, SÜLEYMANİYE KAYBEDİLDİ Irak sınırı anlaşmazlık çıkardı. Musul-Kerkük, Süleymaniye Lozan'da kararlaştırılmayıp ertelense de 1926 yılında İngilizler'e bırakıldı. İsmet İnönü Lozan hakkında yıllar sonra verdiği demeçte "İngilizlerin istediğini hallettim, yani verdim tavizi orada" demişti. SURİYE SINIRI FRANSA KONTROLÜNDE Mondros Anlaşması'na göre Fransa'nın işgal ettiği topraklar geri alınamadı. 1921 yılındaki yapılan anlaşma aynen kabul edildi. Hatay sınırlarımız dışında bırakıldı. 1938 yılındaki görüşmelerle Türk Cumhuriyeti olarak bağımsızlığını kazanarak 1939'da Türkiye'ye katıldı. YUNANİSTAN TAZMİNAT VERMEDİ Türkiye Yunanistan'ın savaş sırasında verdiği zararlara karşı tazminat talep edemedi. Batı Trakya Yunanistan'a bırakıldı. (Madde 1) MISIR, LİBYA VE SUDAN VERİLDİ 17. ve 22. maddelerle Mısır, Libya ve Sudan üzerindeki bütün haklardan vazgeçildi. ONİKİADA BIRAKILDI Oniki ada İtalya'ya bırakıldı. Ege Denizi'nde Bozcaada ve İmroz Türkiye'ye verildi. BOĞAZLAR SORUNU Çanakkale Boğazı'nda, Marmara Denizi'nde ve Karadeniz Boğazı'nda, denizden ve havadan, barış zamanında olduğu gibi savaş zamanında da, geçiş ve gidiş-geliş (ulaşım) serbestliği ilkesini kabul ve ilan etmekte görüş birliğine varıldı. (Madde 1-6) Türkiye bu maddeyle kıyıdan neredeyse 10 km alana asker sokmamaya söz verdi.
07.03.2017 - 15:24
0   0

adildünya demiş ki;
Begenmeyen bakmasin, sevmeyen beri dursun ... Biz Seviyoruz kimsenin aklina ihtiyacimiz yok cok sükür yalani dolani ayirt edebiliyoruz yapamayanlarin Allah yardimcisi olsun...
07.03.2017 - 15:22
0   0

Nurten demiş ki;
Benim anlamadigim neyi bölüşemiyorsunuz 2 tarihte bizim tarihimiz bir taraf osmanliya düşman sanki bir taraf da mustafa kemala. Mübarek 80li yillari andirdiniz sagcilarla solcularin çatişmaşi ve böyle yaparak bir birimize düşüyorüz yapmiyin Allah aşkina. Ileriye bakin atalarimizi unutmadan teşekür edin. Sadece görûşünüzü yazin ama saygi duyun bir TURK GIBI GaVUR GIBI DEYIL BU NE YA YORUMLAR BILE VATANIMIZIN TARINI KÖTÜLÜÝEN HAIINLER VAR YUH.
06.03.2017 - 12:11
0   0

meltem demiş ki;
Osmanlı Türk halkını ezen YOK ETMEYE ÇALIŞAN bir aile ..ASIL SİZ TARİHİ İYİ ÖĞRENİN.. kmlere hizet etmiş Türklerin gücünü durdurma karşılığında ... hanedan oldu..osmanlıyı yönetenler TÜRK DEĞİLDİ NE ECDADINDAN BAHSEDİYORSUNUZ SİZ...TÜRK HALKINA TEKRAR HAK ETTĞİ DEĞERİ M. KEMAL ATATÜRK VERMİŞTİR
04.03.2017 - 23:19
0   1

Hira demiş ki;
bilip bilmeyen osmali imperatorlgu kötülemesin, gerzek gerzek yaziyorlar, onlar olmasaydi sizde olmasdiniz
03.03.2017 - 22:57
0   0

behcet demiş ki;
LUTFEN BU DIZIYI IYICE SEYREDIN VE GELECEGINIZI GORUN..........
26.02.2017 - 23:57
1   0

Handan demiş ki;
Cengo benim atalarima anlatmaya kalkarsam okumaya zaman bulamazsin, benim atalarim üstelik ermeni ve rus isgaline karsi hem atalrim hem nenelerim savasmistir, yalinayak elinde silah olmadan elde avucta üste basta olmayarak kendi topraklarini savunmuslardir!! Burada ata yarismasi yaparsak borclu cikarsin VE benim atalarimin kanina batili fahiseler karismamistir! Tunus Selanik ten tek kurşun atmadan cekildi Osmanlı ordusu edirnede gitmisti elden yunanlıların karışıklıgından faydanilarken geri alindi Kars batum da var kaybettigi topraklarda toprak kiralayan tek padisah tahtan indirmeselerdi daha cok.kaybedicekti sizofrendi cünkü ölüm korkusu vardi savastan öldürülmekten korkuyordu. Koktugundan devlet isine imza atmam diye memleketin cogunu kaybetti.Türkiye onun biraktigi enkazdan kurtalrildi ve yoktan var edildi, AYRICA GIRIT´I MISIR´I KIBRIS´I BULGAR´I BOSNAYI ROMANYAYI SIRF KORKULARI YÜZÜNDEN INGILIZLERE PROBLEMSIZ VEREN VE SONRASINDA OSMANLILARI KATLETTIREN YINE ABDÜLHAMITTIR!
26.02.2017 - 16:37
0   1

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler