logo

Cesur ve Güzel 16.Bölüm izle

Özet: Gün yüzüne çıkan gerçekler Cesur'u her geçen zaman biraz daha babasının katiline doğru yaklaştırır. Cesur, uzun zaman önce babası ile ayrılmasına neden olan olayın hesabını sormak için girişimde bulunduğunda, mücadele içerisinde 2 cephe arasında kalan Sühan'dır. Gerçeklere sahip olması için kendisine yardımcı olan Rıza, Tahsin ile intikam mücadelesini büyük merakla bekler. Tahsin'in sonunu görmek için en istekli kişilerden biridir. Her geçen zaman Tahsin Korludağ adına çember biraz daha daralırken, ilk öncelikle Rızadan kurtulması gerektiğini düşünmektedir. Ancak Savcu ile beraber Cesur için hazırladığı kumpasa bu sefer kendisi gelecektir. Tahsin'i demir parmaklıklar arkasına göndermek için büyük işler başaran ve hedefe doğru emin adımlarla ilerleyen Cesur, Sühan'a karşı hissettiği duyguları Tahsin için hissettiği nefret ile karıştırmaz. İstanbul'da yalnız kaldıkları zaman etraflarını saran düşmanları düşünmezler. Sühan ile Cesur tek olurlar. O gün tüm herkes için sıradan bir gündür. Sonrasında ise herkes için unutulmaz ve etkisi zamanlar boyunca daha da derin hissedilecek bir yara olacaktır.
Yayınlandı: 03/03/2017
Nurten demiş ki;
Evet size katiliyorum Berran hanim Suhan konusunda. Riza neden Cezurdan nefret ediyor arayi bende anliyamadim ama tahsin beyi tuza düşünüp hapise girmesini sagladi içerde yapacaklari var ona. Evet nasil bir iş birligiyse bu Suhanin sürekli Cesuru küçük düşürmeler inanmamazlik durumu göstermeler. Cesur sana her konuda yalan soylemedi bütün kalbini verdi daha ne istiyorsun en kiymetlisini babann aldi tabiki duşmaninin kizi olarak kalacaksin. Hem dedesinin babaannesinin. Sadece babasini o dedi adalet oldurdu.
05.03.2017 - 15:40
1   0

Berran demiş ki;
Figen hnma yazik oldu....Esas Cesura yazik oldu. Hertarafi PISLIK dolu. Riza neden Cesurdan nefret ediyorki? oNa cinayeti kakalayacak kadra ve Annesini öldürecek kadar gözü dönmüs ..Sen kendi isini kendin yapsana...buda bir pislikmis ve hain Ablasi gibi...Sühanin tripleri ve kibirliligi biktirdi:-(((( Ne bicim isbirligiki bu??Dizi kirimiye dönüstü
03.03.2017 - 13:03
0   0

kıvılcım demiş ki;
Cesur 34 RLS 49 plakalı araba ile İstanbul'dan çıktı,34 ACH 1776 plakalı araba ile Korludağ'a geldi. Araba değiştiriyorsanız plakasını da göstermeyin en azından.Fügen kaçırıldığı sırada Tahsin oradan geçip depoya gidiyordu,ne çabuk demir kafese kondu.Eczaneler pazar günü açık mı?Tahsin Adalet'i neden cep telefonundan aramadı?
03.03.2017 - 01:33
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler