logo

Kırlangıç Fırtınası 1.Bölüm izle

Özet: Evlat acısı hiç biter mi ? Abisinin, kendisini kendinden yaşça büyük ve varlıklı biriyle evlendirmeyi istediği Ülfet, sevdiği ve bebeğini taşıdığı kişiyle uzaklara gider. Ülfet'in abisi Kudret, kendisini tam bebeğini dünyaya getirmek üzereyken bulur. Ülfet'in aşık olduğu kişiyi öldürerek, çocuğunu da kendisinden alır. Kardeşini de kendisiyle evlenmek isteyen yaşlı adamla birlikte yollar. Tam bu arada Kudret'in karısı da bebek dünyaya getirmiştir. Ülfet'ten aldığı yeğenini de kendi çocuğuyla birlikte yatırır. Bu olay Kudret ile annesinin ve ebenin bildiği bir durumdur sadece. Uzun yıllar sonra Ülfet çocuğu için geri gelmiştir.
Yayınlandı: 09/01/2018
İsim demiş ki;
biktik artik entirikalardan zaten yeterince gercek hayata yasaniyor bu tür olaylar biraz insanlari dinlendirici seyler yapin millet sinirden sitresten uzaklasin ve de diziler uzun ömürlü olsun dikkat ediyorum son dönemdeki dizilerin senaryasu bir birbirine cok bensiziyor lütfen onlari göz önünde bulundurulsun saygilar
18.03.2017 - 00:55
0   0

Ali demiş ki;
DNA- Testi diye birsey var, herhalde bu diziyi yazan bunu unutup kaba kuvvetle sorun cözmeye calisiyor, bravo dogrusu.
14.03.2017 - 19:56
0   0

Ayse demiş ki;
Saygiszlik etmek istemiyorum ama hic olmamis. Amatorce cekilmis gibi. Fikret Kuskan a sozum yok ama sanki hic bir sey yerine oturmamis. Cok SIKICI buldum. Zor seyrettim belki degisir diye ama degismedi. Uzun soluklu bir dizi olmaz bence.
08.03.2017 - 04:06
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler