logo

içerde 24.Bölüm izle

Özet: Sarp'ın Tahsin'i vurduğuna şahit olan Handan bundan böyle Celal ile çalışacakları kesinleşir. Sarp ile Yusuf adına bu iş büyük önem arz etmektedir. Bunun sebebi ise Handan ile Celal'in beraber yapacaklar sevkiyatın detaylarını öğrenerek baskın yapıp her ikisini birden paketleyebileceklerini düşünmeleridir. Mert için çember her geçen gün biraz daha daralmaktadır. Celal'in adamı olduğu anlaşılmak üzeredir. Geçmişe ait önemli bir düşman Celal'in tüm planlarının sekteye uğramasına neden olacaktır. İçerde heyecan dolu 24.bölümüyle hd kalitesiyle sitemizde olacaktır.
Yayınlandı: 08/03/2017
taytay demiş ki;
Telefonu elinden silah zoruyla alıp videoyu kendine atmak bu kadar zor olmamalı.
2 ay önce
0   0

Medcezir aşığı demiş ki;
Sayın güzel izleyici birde medcezir izlemeye nedensin.
9 ay önce
6   2

Vartolu demiş ki;
Coooooooooooooook guzel dizi izleyci kardes
1 yıl önce
1   0

demiş ki demiş ki;
adamlar o kadar twist yaptılar ki bölümün sonunda bi bok olmassa asıl ona şaşırırım işte. genel olarak şöyle izliyorum: "hmm sarpın başı belada neyse diğer bölüm flashback giricek ve bunun planlı birşey olduğu ortaya çıkacak"
2 yıl önce
14   0

Yasemin65 demiş ki;
Hayatin da o kadar dizi izledim ki içerde kadar mütiş dizi izlemedim Oyun icinde oyun olmasi ulusoy ve iynemli"nin başarısı anlatilmaz yani. Çetindor ozellikle cok guzel oynuyor.
4 yıl önce
16   2

Ayse demiş ki;
Iki buyuk sanatcinin bulusmasi super oldu. Cetin Tekindor ve Ugur Yucel. Cok az sahne vardi bu bolumde ama onlari izlemek harika. Boyle sanatcilar zor geliyor.
12.03.2017 - 14:12
10   0

adsız Name demiş ki;
Dizi`nin senaryosu daha bitmiş değil.Dizi iyi Gidiyor ama Her defasında kurtulmaları olmuyor.Buna Katılmasamda yinede dizi her zamanki yerinde.Katılmayanlar kendileri bilir arkadaşlar.Dizi Önceki Haline Geri dönse Daha`da çok reyting gelir diye düşünüyorum.İyi Günler dilerim.
08.03.2017 - 13:16
5   0

Nurten demiş ki;
Songul hanim normalde Leonardo Dicaprio filiminden esinlenmiş diye biliyorum. Ama nede olsa bizim yonetmenler dizileri farkli boyutta getirebiliyorlar. Ve çok gereksiz yere uzatiyorlar. Amerikan filiminde iki kardes yoktu onu güzel yaptilar 2 kardesi ayirip diyer kardes bulmak için iceriye girmesi ve mafyayi çokermisi güzel umarim sonun onun gibi etmezler. Burda dagilan aileyi birleştirirler.
07.03.2017 - 13:28
5   0

hakan demiş ki;
bu kafayla giderseniz seyirci kopar bu diziden. film çok fantastik oldu malesef. hep son anda yırtmalar baydı artık. şimdi 3-5 bölüm kudret sönmezle oyalayıp ana temadan uzaklaştırırlar bizi. sonra araki seyirci bulasın. ben şahsen çok sıkıldım heyecanla izlediğim diziden soğumaya başladım.
07.03.2017 - 13:23
3   3

songul demiş ki;
cok sacmaladilar yag ne bicim hareketler sacma sacma aslinda bu dizinin gercekteki ilk film amerikallilarin cevirdigi film smdi aklimda degil ama bu dizi basladiginda ikinci defa burda tv de seyrettim bu dizinin gercekte american filmidir sadece bazi yerlerinde oynamislar hepsi o bizim insanlarimiz uzadikca uzatirlar zaten ayni bu dizi gibi
07.03.2017 - 07:54
2   6

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler