logo

içerde 26.Bölüm izle

Özet: Kudret, Mert ile Celal'in beraber hareket ettiklerini düşünmektedir. Fakat bu durumu ispatlamak zorundadır. Celal ile Mert için bir plan yapar. Sarp'ın artık Celal'in esrarengiz dünyasında yer almasını istemeyen Füsun sessiz kalarak, olan biteni seyirci gibi izlemek istememektedir. Celal'in ekibiyle beraber mahalleyi ziyaret ettiğin gün Füsun kendisini tutmayarak Celal'in üzerine doğru yürür. Kudret ile Celal mahallede rastlaşırlar ve birbirlerine meydan okurlar. Aralarında yaşanan gerilim mahalle sakinlerinin tedirgin olmasına neden olur. Celal, Kudret için bütük bir hareket yapmak için hazırlık yapmaktadır.
Yayınlandı: 22/03/2017
ismail orçun derste demiş ki;
İSMAİL ORÇUN DERSTE İZLEME OLUM
2 yıl önce
10   4

Nurten demiş ki;
Güzel bölüm dü oh be çok şükür anne ögrendi sonunda şimdi 2 kardeşler kaldi 13 bolum kaldigina göre bari önce ögrenselerde 2 katdeş celali beraber hapise koysalar. Hapta ya iple çekecem
20.03.2017 - 23:50
9   8

sevin demiş ki;
Uzun bir aradan sonra tekrar baktim hep ayni iki akilli kardes her isten siyriliyorlar ama daha kardes olduklarini anlamamislar:))Kudretin deyisi ile Calal yine sevimsiz onu sevemedim ama Kudret iyi belki ileride Sarpa yardim eder.O sarisin kiz kim ki ?Neyse nasilsa bakmaya devam edince anlarim ama sanirim cogu kisi bakmayi birakmis yada yorum yapmayi.Umarim önümüzdeki bölümlerde artik yavas yavas Celal kaybetmeye baslar.Füsün annede cocuklarina kavusur.
20.03.2017 - 22:32
12   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler