logo



Bu içerik telif hakkı şikayeti sebebiyle sitemizden kaldırılmıştır.
Bölümü sitesinden izlemek için tıklayın.
Diğer içeriklerimize göz atmak için anasayfamıza devam edin.
Anasayfa



Savaşçı 1.Bölüm izle

Özet: Bir zamanların meşhur Bordo Bereli birliği olan Kılıç Timi, başındaki isimleri Kopuz Albay ile Yüzbaşı Kağan'ın içeri atılması ve bazı üyelerinin de meslekten uzaklaştırılması sonucunda dağılma aşamasına gelir. Darbe olaylarının ardından, darbe girişiminde bulunan örgütün kumpas suçlamaları dolayısıyla içeride bulunan komutanları ve üyeleri serbest kalırlar ve görevlerine geri dönerler. Albay için hazırlanan görevde bu ünlü Kılıç Timi'nin yeniden toplanarak görevlerine gelmesi istenir. Albay Kopuz bu görevi kabul ederek Kılıç Timi'ni tekrar toparlar. Artık Yüzbaşı Kağan'ın başındaki tim, yeniden zorlu görevler için harekete geçmek için hazırdır. Ömründeki bu en önemli görev aşamasında, Kağan komutan'ın hayatına Aslı girer. Zor bir kişilik sahibi olan Aslı, Kağan'ın hayatına ters gelen birisi olsa da, zaman içerisinde aralarındaki beraberlik büyük bir aşka dönüşecektir. İçeride olduğu zamanlarda sıkıntılı zamanlar geçiren annesi Selver ile kardeşi Yıldız ise, Kağan'ın çıkmasıyla beraber huzura ermiştir. Tim'deki abi, Bayram Başçavuş en yeni üyeler Galip ile Emre, Burak, Murat, Turan ile Selçuk, Kağan komutanın emrinde sınırdan sızma yapacak büyük bir teröris grubuna mani olmak için ilk görevlerini alırlar. O zamanlarda gelen bir haber'de, kendilerini bir yol ayrımında tutacaktır. Örgütün yöneticisi olan kişinin telsizinden gelen sesler hiç düşünmedikleri bi isim alırlar. Artık tim, kötü bir tuzağa doğru gitmekle ve büyük bir zafer almak arasındaki ince çizgidedir. Tim, yeniden kılıcın keskin ucuna doğru yolculuk yapacaklardır.
Yayınlandı: 06/02/2018
osman demiş ki;
Foxdan izlemiyoruz siteden izliyoruz kardesim :)
03.05.2017 - 22:55
0   0

Cengo demiş ki;
Kanal D de İsimsizler. Star tv'de Söz Fox tv'de Savaşçı yı seyrettim ergenekonu meşrulaştırıyordu. var bu işin altında bir çapanoğlu. Bu uc diziyi de ayni kisi yaziyo Hepsininde aynı yayın döneminde olması ve referanduma ramak kala olması manidar Bu uc dizi Darbeye destek bir dizi dir Amerika Fox Fetö AydinDogan D starda ayni . UYUMA TURKIYEM .
10.04.2017 - 03:44
1   1

Cengo demiş ki;
bu ikinci yorumum , zaten admin ikisini onaylarsa anlatmak istedigimi anlarsiniz , Fox Tv nin oyunu , SAMANYOLUNDAN FETÖ oyunculari foxa cekmis .
10.04.2017 - 02:55
0   0

Cengo demiş ki;
bu tars dizileri izlemek isterim lakin Fox tv veriyorsa bu demek propaganda Turkiyeyi askerimizi kötulemek demek cunki fox hep Turkiyeye iktidarimiza karsi duruyo ,, zaten sahipleri amerikali ,
10.04.2017 - 02:51
0   0

MURAT demiş ki;
yapımdan seneryoya oyuncu kadrosundan senaristinine kadar milletimizin malaesef gerceklerini film ve dizi lerden öğrenmesi grecekten acı ama çok sürükleyi ve iyi işlenmiş bir fim tadında dizi teşekürler .
09.04.2017 - 21:30
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler