logo

istanbullu Gelin 7.Bölüm izle

Özet: Süreyya'nın net bir şekilde tavır takınmasının ardından Esma yere düşerek bayılır ve hemen hastaneye götürülür. Boran ailesinin erkekleri ilk kez annelerini bu halde görmüşlerdir. Süreyya ile olan sıkıntıdan haberi olmayan Faruk bu rahatsızlığın nedeni hakkında merak duymaktadır. Süreyya olaydan ötürü kendisini sorumlu görerek vicdan yaparken Esma bu mücadelenin kaybedeni olmak istemektedir ve oyununu sürdürmektedir. Fikret ve İpek'in yaşadıkları kötü olay her ikisinin birden adımlarını değiştirmesine sebep olur. İpek bundan böyle annesinden aldığı güven ile beraber Boran ailesinde varlığını göstermek isteyecektir. Murat çok etkilendiği Zeynep ile samimi olmak isterken istemeyeceği bir manzara görür. Sinirlerini yatıştırmak için gideceği yer de her zaman ki gibi Bade'nin yanı olacaktır. Adem'e karşı güven duymayan Faruk adım attığı her yerde kendisinin izlerini gördükçe çok sinirlenir. Adem'de boş durmayarak Faruk'un çaresiz kalacağı bir plan uygulamaktadır.
Yayınlandı: 16/04/2017
mine demiş ki;
Sibel evet haklisin.Onu unutmusum:-) O Zengin hizmetlisi olan konak veya evlerde Evin kücük mahdum bey(öyle söylenirdi ) hatta bazen diger derkek bireylerin evin hizmetlileri ile sex yapmalari Taaaaaa...eskiye hatta Osmanli saraylarina kadar uzar.Bizim bir cok klasik romanlarimiz ve hikayelerde konu olmustur.Filmler bile yapilmistir. Bundan yola cikarak Dizilerde durup durup durup uzaklardan evlatlar(yasak ask meyvesi)Mantar gibi biterler!!! Yapimcinin Diziyi uzatmasina yardimci olur:-))))))))))) Bende onaylamiyorum onlar SEX OBJESI degiller.Öyle bir durumda hacetini disarda gidersin.Kizin Dünyasini karartmaya hakki yok.Burdada zengin güclü ile fakir caresiz gercegi var. cok itici:-/
21.04.2017 - 15:58
0   0

Sibel demiş ki;
Mine unuttugun en önemli konu ise regl 5-6 gün gecikme ile kalp atışı asla duyulmaz! Kadınları aşalayan bir dizi bu. Evin hizmetçisi Badenin evin beyine kendisini kullandırmasından fevkalade rahatsız oldum.
17.04.2017 - 10:30
1   0

mine demiş ki;
Dizilerde hamileler 3 seyi abartiyorlar 1) Aserme ssendromunu !! Zira AGOBUN KAZI gibi sabahtan aksama kadar hatta gece yatakta bile tikiniyorlar.Tipki burda Süreyya gibi 2)Hamile lik testi positif cikar-cikmaz karinlarini SIKISIKIYA tutuyorlar ve karinlarinda sanki karpuz varmis gibi hareket ediyorlar.Halbuki daha o sirada sadece 4-5 cm dir bebek :-)))))))))))) 3) Ilk agrida ciyak-ciyak bagirmak ve genelde yollarda dogurmak....Hicbir agri öyle gelmez ...Hatta haftalar önce baslar!!!!! Biraz senaristler kücük atinda civcivlerde yesin...Biz yemiyoruz yani:-()
16.04.2017 - 15:24
0   0

Indra demiş ki;
Sanki Kont Ailesi gibi disariya hava atiyor Esma Cadisi ama ogularinin Lordlar kamarasina degil OTOGAR daki maco ve sehir eskiyasi oldugundan haberi yok..Tek sofra düzenleri iyi sayilir.Ama yinede cok abartili. Esmada asla! Konteslikle asagidan yukaridan alakasi yok.Bilakis kaba ve nezaketsiz. Vede...acimasiz...
15.04.2017 - 19:13
1   1

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler