logo

Fazilet Hanım ve Kızları 6.Bölüm izle

Özet: Hazan'ı, Sinan'ın odasında bulan Nil, Hazan'a sıkıntı yaratır ve kendisini Sinan'ın oyuncu tarafıyla yeniden karşılaştırır. Hazan, yalıdan kalbi kırık bir biçimde giderken, mahalleye geldiği zaman kendisini kötü bir sürpriz beklemektedir. Ece, zarar verdiği parfümün acısını kötü çeker. Parfüm olayı yalıda günün konusu olurken Fazilet ile kızları evsiz kalmakla yüzleşirler. Hazan adına yaşadığı evden çıkmak pek kolay değildir. Sinan ile Hazan olayıyla ilgilenmemeye karar veren Yağız, ummadığı bir zamanda otelde meydana gelen esrarengisz geceyle yeniden karşılaşırken Sinan, Hazan'ı takiptedir. Hazan'da bundan böyle Sinan'a karşı hislerini kalbine gömmeyi düşünmektedir. Yarışma hakkında umutları sönmeye başlayan Fazilet tüm riskleri göze alarak önemli bir adım atar. Fazilet'in bu hareketi kendisinin Yağız ile karşı karşıya gelmesine neden olacaktır. Yağız'ın Fazilet'e yaptığı darbe önemli olaylarında başlamasına neden olur.
Yayınlandı: 01/05/2017
Rabia demiş ki;
Yağız çok yakışıklı aynı eski sevgilime benziyor
01.06.2017 - 00:25
5   4

Ezra demiş ki;
Bence hazan ve yağız çok daha iyi. Sinan hazandan küçük göruluyo.. yağız♥
16.05.2017 - 00:31
10   3

mine demiş ki;
bencede Anne olarak cok abartilmis!!!!Gerci öyle Anneler butun Dünyada mevcut ve Türkiyede de var maalesef:-(( Ama bizdekiler söhretten ziyade kendi arzulari dogrultusunda evlendirmeye kalkiyorlar.Yok servet icin,yok Firma ortakligi v.s., veyahutta Dogu ve Güneydogu illerinde kan ve namus davalari icin...Ama burdaki tamamen kizi olsun diye...Onu bir kurtarici ve MUCIZE olacak diye düslüyor......Yokmu böyle Aileler?? Tabiiki var!! Veya Sarki yarismalarina katilanlar.Bir zamanlar Tr.TV lerinde "gelinim olurmusunuz? veya Size Anne diyebilirmiyim ?" gibi programlarina katilanlarinda Mesela: SEMRA Hnm'in oglundan veya gelin namzedinden ziyade kendisi meshur ve POPÜLER olmustu!! Ama bir laf vardir..EBEBEYNLER EKSI ÜZÜM YEDI COCUKLARIN DISLERI KAMASTI!!!!" gibi hepsi mutsuz oldu veya depresyona girdiler ve ATA (semra hnmin oglu)sizlere ömür oldu genc yasta:-(((( Fazilet Hnmda ayni yolun yolcusu:-()
05.05.2017 - 14:39
3   0

IKEMAL demiş ki;
bu ne rezalet bu bir türk anasi olamaz analigi bu Kadar hasiyetsizlik yapmak utanc verici herzaman zenginlik sahsa gösteris insanlarin beynini uyusturmak
30.04.2017 - 22:45
0   1

NİSA demiş ki;
ÇOK GÜZEL HAZAN VE SİNAN
30.04.2017 - 20:52
6   5

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler