logo

Seni Kimler Aldı 1.Bölüm izle

Özet: Çamaylar ailesinin evlerinde çalışan Zehra, ailenin çocuğu olan Barış'a gönlünü kaptırmıştır. Cahide'ye karşı birlikte büyüdükleri evde arkadaş olabilmeyi başaran Zehra ile Barış'ın aşkları canlanmak üzeredir. Fakat Zehra'nın hiç tahmin edemeyeceği görünmez bir el bu rüyasını bozar. Öldüğünü düşündüğü ablası Ceren. Hayatta tek varlığı olan babasının hayatını kaybetmesiyle beraber 2 yaşında satıldığını bildiği Ceren, eziyetler içerisinde geçen hayatının hesabını sormak istemektedir. Hedef noktasında ise annesi Aynur ile onun en değerli kızı Zehra vardır. Bu olan biten olayların dışında uzun zaman sonra Talat Çamay'ın geri dönmesiyle beraber tüm dengeler değişecektir.
Yayınlandı: 03/05/2017
M. Korkut Börteçene demiş ki;
Bu dizi de kardeş kardeşi ezen, kandıran, zengini fakire düşman eden, kötülük yapıp ta gizlemenin, entrika yapıp ta sırıtarak seyretmenin yalan söyleyip te bu yalana kendisinin de inanmanın TÜRKİYE'de miletçe sevdiğimizi, haz aldığımız gösteren 1211. dizi olmuş. Bir kere olsun, kardeş kardeşi sevsin, içinde ssadece sevginin, saygının kazandığı bir dizi çıkarın be arkadaşlar! Millet zaten birbirini yeme derdine düştü, madem ki dizi seyretmeden Televizyonlar milyonları kazanamıyorlar, birazda mutluluk yaşatın insanlara. 115 bölüm entrika dolu bir dizinin Final bölümü ble tam olarak mutlu bitmiyor. Evet, haklısınız, "hoşuna gitmiyorsa bakma!!!" diyorsunuz, bunu duyuyor gibiyim. Ama ben dizileri seyretmesem bile her gün haberlerde kadına eziyet eden, çocukları döven, durup dururken katil olmayı "bakalım meşhur olacakmıyım?" diye vahşet saçan bir milletin mensubuyum. Utanıyorum! Şimdiye kadar içimde tuttum, bir deneyeyim dedim içimde tutmayıp söylersem ne olur diye. Saygılar
08.05.2017 - 16:11
0   0

Dreamy demiş ki;
Cerene ba yıl dım. O nasıl bi oyunculukdur ya. Resmen iliklerine kadar bürünmüş rolüne, tebrik ediyorum. Diziyi izlenebilir kılan tek kişi şu an gözümde Ceren. Kızı ilk kez bu dizide izliyorum ve hayran kaldım. Nefreti, sevgiyi, acıyı öyle bir geçiriyorki, hayran olmamak elde değil. Öte yandan tuna olarak sevdiğimiz barışı ne yazıkki bu role yakışdıramadım, o saçlar ve sakal kesilmemeliydi, stilist kurbanı olmuş. Esas kızım sevgi pıtırcığı zeynep fena değil ama Cerenin yanında sönük kalmış. Kısaca Ceren nasıl bi yol izliycek merakla beklemedeyim, umarım iyi bi başarı yakalar dizi ve reyting kurbanı olmaz.
07.05.2017 - 23:39
0   0

Arzu demiş ki;
Film gibi olmus. Olaylar cok hizli ilerliyor, uzun surmez bu dizi saniyorum. Zaten Aysegul un halasi rolundeki kadin sinir bozucu bir tip.
01.05.2017 - 03:48
0   0

Senarist demiş ki;
Eski Yesilcam Filimlerinden bir senaryoydu sanki... Ancak cok basarili bir baslangic oldu. Bildiginiz gibi Müge Anli'nin programinda da son zamanlarda bu tür kaderleri olan cocuklar seneler sonra gercek anne ve babasini ariyor. Toplumumuzda hic de az olmayan olaylardan bir parca. Umariz dizi bu minval üzerine basarisina basari katar. Oyuncu kadrosu da gayet güclü.
01.05.2017 - 01:01
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler