logo

Bir Deli Sevda 4.Bölüm Final izle

Özet: Gökdeniz konağının ortasına düşen Bahar, Mehmet’in asıl amacından habersiz bir peri masalının içinde olduğuna inanmak istiyordur. Ancak Nermin ve Şükran’ın müdahaleleriyle bu hayali sandığı kadar kolay olmayacaktır. Gökdenizler Bahar konusunda ikiye bölünmüş, Cengiz de Şükran karşısında zor duruma düşmüştür. Cengiz, öz kızından kurtulmak için Mehmet’e engel olmaya çalışacaktır. Mehmet’in artık kartları açık olsa da hesap etmediği biri vardır; Hulusi! Kemal de Bahar’ı inanmak istediği hayalden uyandırmaya çalışır. Ama Kemal’in bu çabaları Bahar’la arasının açılmasına neden olur. Bahar’ın Mehmet’e sürüklenmeye başlamasına engel olamayan Kemal, kendini Buket’in yanında bulur. Her şey yolunda görünse de ikisi için de aşılması güç engeller vardır.
Yayınlandı: 16/05/2017
dreamy demiş ki;
Yazık oldu diziye. Şanssızlığı sadece yanlış zamanda başlaması. Sezon ortasında tutma şansı zaten düşükdü dizinin. Ama yinede seyirciye saygı yahu, böylede kötü bi final olamaz yani. Tamam reyting kurbanı oldu güzelim dizide, bari finali hak eden bi son olsaydı, yarım yamalak kaldı dizi.
17.05.2017 - 17:15
0   0

[email protected] demiş ki;
Ne yazik ki Cansu Tosun rollerinde basarili degil. Bence uzun bir sure egitim gormeli. Belki yan roller olabilir ama henuz basrol oyuncusu olamaz gecmiste olsa bile kadro cok basarili idi ve arada kayniyordu. Amacim hakaret etmek degil. Bazen egitimi olmadan sadece icten gelen oyunculukta olabilir bu da kendisinde yok. YAzik bence zaman kaybi... Bittigine uzulmedim. Cok daha firin ekmek yemesi sart.
16.05.2017 - 10:39
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler