logo

Cesur ve Güzel 27.Bölüm izle

Özet: Tüm sıkıntılarını geçmişte bırakarak tekrardan bir olmak isteyen Sühan, Cesur'a mutlu haberi söyler. Çocuklarının olacağını haber alan Cesur, mutluluk delisi olur. Bu vakitten sonra Sühan'ın ellerini sıkı sıkıya tutacaktır. Tahsin'in çevresi artık git gide daralırken, çözüm yolu Rıza'dan gelir. Sıkıntılarının açığa çıkmaması adına bir plan daha yaparlar ancak bu defa galip gelen beklenmedik birisi olacaktır. Geçmişteki sır perdesi Bülent'i takibini sürdürürken, çaktığı ateş Cahide'nin evliliğininde ateşe girmesine sebep olur. Korhan'ın, Cahide'yi affetmesi git gide daha zor bir hal almaktadır. Sühan'ın yaptığı teklife evet diyen Cesur kendisine değiştiğini göstermek için çabalarken hayat, kendisine mani olacak şeyler üretmeye devam eder. Evlatlarından olan Tahsin'de Cesur'dan öcünü almak için elindeki son kozunu değerlendirmek için bir fırsat kollamaktadır.
Yayınlandı: 20/05/2017
Murat Geçer demiş ki;
Her geçen hafta dizinin izlenme oranları düşüyor... İlk bölümü 2 milyon kişi izlerken son bölümlerde 200 bine kadar düştü... Rıza ve Savcı sanırım işi bozdu.... :)
23.05.2017 - 21:58
0   0

Sanem demiş ki;
Tahsin sen oldurmessen ben oldururum diyor. Aptal Cesur neden izin vermiyosun Tahsin oldursun? Insan annesinin intikamini almak icin cocugundan vazgecer mi? Cok mantiksiz , boyle durumlarda, ben izlemeyi birakiyorum
20.05.2017 - 04:18
0   0

Anonim demiş ki;
Hiç de iyiye gitmiyor nasil bir dizi olmuş ya iyice saçmaladiniz her zaman ki gibi. Bakilmayan bir dizi olmuş hale gelmiş dün baktim yine deyişen bir sey yok sühan esine yardim edecene bencil davranmaya devam ediyor bu dizide hiç beyenmedim bir an evvel bitsin bu dizi ya.
19.05.2017 - 10:58
1   0

mine demiş ki;
Dizi Krimi dizisine dönüstü veeeee.. SIKMAYA basladi!!!
18.05.2017 - 23:42
0   1

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler