logo

Cesur ve Güzel 29.Bölüm izle

Özet: Rıza'nın içeriye girmesi, Sühan ile Cesur ikilisinin gelecek adına umutlanmasına neden olur. Düşmanının kolay bir şekilde yenilgiyi kabul etmeyeceğini düşünen Cesur, Sühan'ı korkutmamak adına bu düşüncelerini açıklamaz. Bundan böyle yapmaları gereken harika bir düğün vardır. Bebeğinin olmadığını haber alan Hülya ne yapacağını bilemez, yeniden kollarına almak için herşeyi yapar. Git gide tehlikeli bir hale dönüşen Hülya'dan ötürü kendisini tedirgin hisseden Cahide, çare olarak geçmişe dair bir şey hatırlamayan Tahsin'e yakınlık kurar. Onun gözüne girebilmek için herşeyi denese de karşısında Korhan gibi bir engel vardır. İkili mutluluğa git gide yaklaşırken aldıkları karar Korludağ cephesinde büyük etki yapar. Bu haberin herkes adına değişik etkileri olur. Geçmişe dair kırgınlıklar, korkular ve endişeler ortaya dökülürken bu gelişmeleri takip eden Rıza, elinde son kozu ortalığa dökmesi için fırsatını yakalar.
Yayınlandı: 03/06/2017
ümit demiş ki;
harbiden film berbat hale geldi
04.06.2017 - 22:41
0   0

nur demiş ki;
rezilik dizilerin son bolumlerdeki
02.06.2017 - 20:20
0   0

Berran demiş ki;
Üffff... Bu kadar cok entrika..bukadar cok krimi...hevesimizi kacirttilar.A$K...konusunu islemek cokmu zor? bu 2 güzel insanin asklarini bile keyifle izletmediler....Illaki bir nifak sokup izleyiciyi gerecekler veee..."son sahneyi" de alay edercesine muallakta birakilacak.......
02.06.2017 - 09:50
1   0

Nurten demiş ki;
Iyice saçmalamaya başlamişlar dizinin hiç bir anlami kalmadi hem konudan uzak hemde biktirdiniz bu saçmaliklarla bir an evvel bitsin bu dizi.
02.06.2017 - 00:41
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler