logo

Fazilet Hanım ve Kızları 11.Bölüm izle

Özet: Ece'nin kendisine yalan atarak Yağız ile görüştüğünü öğrenen Hazan sinirlerine hakim olamayarak Yağız'dan bunun hesabını sormak ister. Fazilet kızı ile Yağız arasında gelişen bir aşk olduğunu düşünmektedir ve bu durumu Yasin'e hissettirir. Fakat Yasin ise Fazilet'e karşı başka imalar yapar. Bu durumdan sonra Ece hemen Yasin'in yanına gelir fakat bu görüşme umduğu gibi ilerlemez. Selin'in yaptığı plan adım adım giderken, Yasin'i kendi tarafına çekmek amacına her geçen gün biraz daha ulaşmaktadır. Kerime'de Fazilet'e baskısını arttırır. Fazilet bir çare bulamayınca hem kendisiyle görüşmek hemde Hazım Egemen'e ait önemli sır hakkında bilgi sahibi olmak için evlerine gider. Bu gidişin sonrasında olaylar farklı bir boyut kazanır. Hazım, Yağız'ın şirkete geri gelmesi için baskı kurmaya çalışır fakat Yağız'ın kafasında başka şeyler vardır. Sinan, Hazan'a karşı borçlu olduğunu düşünmektedir ve suçsuz olduğunu göstermek için kendi bildiğini yapar. Yağız'ın Hazan hakkında düşündükleri değişime uğrarken, oteldeki çeki atan kız ile aynı kişi olmadığını düşünmektedir ve o gün yaptığı kabalıktan dolayı Hazan'a avukat desteğine devam eder. Sinan üzerindeki baskıdan sıyrılmak düşüncesindedir ve bundan böyle tüm herşeyi ortaya dökmenin doğru olduğunu düşünür. Hazan'a telefon ederek görüşmek ister. Hazan yaşayacaklarını bilmeden Sinan ile görüşmeye gider.
Yayınlandı: 04/06/2017
dreamy demiş ki;
Çok güzel bölümdü. Sinanın oyunları ne zaman ortaya çıkıcak bilmiyorum. Ama Yağızın kardeşine bu kadar çok güvenmesi onu çok üzücek. Tabi Hazanıda. Hazan büyük hayal kırıklığı yaşıycakdır gerçekleri öğrendiğinde. Ve asıl sinir olduğum nokda Sinan daha yeni hatasını farkediyor. Ve ciddi zararlar verdiğini yeni kavradı. Ayrıca Yağız şu kadının çocğu sanırım evlatlık. İyice sarpa sardı meseleler...
05.06.2017 - 11:28
8   0

Jenibeans! demiş ki;
Sinan'da yep yeni bir jon dogdugunu dusunuyorum. Rolunu çok iyi beceriyor ve samimi. Bu dizinin yildizi o olacaktir. Hazan'da Yasin'de rollerini güzel oynuyorlar. Yağız, Jake Gyllenhaal'a çok benzetiyorum - onun gibi soğuk. Nil çok cirkin bir kız - çok mu aramislar? Fazilet hanim çok egzecereli oynuyor - biraz giciklik vermeye basladi. Ne yalan söyleyim, bu dizi beni tele sarmis ve kopamıyorum.
03.06.2017 - 23:32
4   1

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler