logo

Anne 32.Bölüm izle

Özet: Zeynep geçmişine dair kötü durumu sonunda öğrenmiştir. Gönül'ün kendisini korumak adına 25 yıl boyunca suçu olmadan içerde yattığını öğrenmiştir. Bu ana dek söylemekten çekindiği o kelime artık içinden gelerek söyleyeceği bir kelimeye düşünür. İlk defa Gönül'e anne diye hitap eder. Öbür taraftan, Turna'ya kalan mirastan haberi olan Cengiz parayı almak için yerinde duramamaktadır. Hemen Cahide'nin yanına gider. Gözü kararmış bir halde evin çevresinde dolanırken kendisini ilk gören, evdeki silaha yakın duran kişidir. Ve tabancasını Cengiz'e çevirerek evini korumaktan geri kalmaz. Rahatsızlığı olan ve riskli bir durumda olan Cahide olan biten gerilimden dolayı kötüleşmiştir. Kaçmakta olduğu ameliyat için artık başka çaresi kalmaz. Acil bir şekilde hastaneye yatar ve ameliyat başlar. Ancak ameliyattan sağ salim çıkabilecek midir bilinmez. Turna kardeşi olmadığı için üzüntü halindeyken Zeynep kendisini sevindirecek bir durum yaratır. Ancak Cengiz bir defa daha kendisini gösterecek ve Turna'nın moralini bozmaktan geri kalmayacaktır. Önceleri Cengiz'in karşısına çıkarak kızını üzdüğü takdirde kendisini tehdit eden Gönül, artık davranması gerektiğini düşünür. Şule'de geçmişi hakkında yeni şeyler öğrenir. Kendisi adına önemli olan bir durumu Cengiz'in kendisinden uzun zamandır sakladığını görür. Bu durum Şule adına herşeyin değişmesini sağlayacak gibidir. Bu zamana kadar Cengiz hakkında konduramadığı durumları ve yabana attığı şeyleri artık sorgulamaya başlar. Bu olay önemli bir karara varmasını sağlayacak ve tüm dengeler sarsılacaktır.
Yayınlandı: 15/06/2017
zeynep demiş ki;
Zeynep geçmişine dair kötü durumu sonunda öğrenmiştir. Gönül'ün kendisini korumak adına 25 yıl boyunca suçu olmadan içerde yattığını öğrenmiştir. Bu ana dek söylemekten çekindiği o kelime artık içinden gelerek söyleyeceği bir kelimeye düşünür. İlk defa Gönül'e anne diye hitap eder. Öbür taraftan, Turna'ya kalan mirastan haberi olan Cengiz parayı almak için yerinde duramamaktadır. Hemen Cahide'nin yanına gider. Gözü kararmış bir halde evin çevresinde dolanırken kendisini ilk gören, evdeki silaha yakın duran kişidir. Ve tabancasını Cengiz'e çevirerek evini korumaktan geri kalmaz. Rahatsızlığı olan ve riskli bir durumda olan Cahide olan biten gerilimden dolayı kötüleşmiştir. Kaçmakta olduğu ameliyat için artık başka çaresi kalmaz. Acil bir şekilde hastaneye yatar ve ameliyat başlar. Ancak ameliyattan sağ salim çıkabilecek midir bilinmez. Turna kardeşi olmadığı için üzüntü halindeyken Zeynep kendisini sevindirecek bir durum yaratır. Ancak Cengiz bir defa daha kendisini gösterecek ve Turna'nın moralini bozmaktan geri kalmayacaktır. Önceleri Cengiz'in karşısına çıkarak kızını üzdüğü takdirde kendisini tehdit eden Gönül, artık davranması gerektiğini düşünür. Şule'de geçmişi hakkında yeni şeyler öğrenir. Kendisi adına önemli olan bir durumu Cengiz'in kendisinden uzun zamandır sakladığını görür. Bu durum Şule adına herşeyin değişmesini sağlayacak gibidir. Bu zamana kadar Cengiz hakkında konduramadığı durumları ve yabana attığı şeyleri artık sorgulamaya başlar. Bu olay önemli bir karara varmasını sağlayacak ve tüm dengeler sarsılacaktır.
16.08.2017 - 10:27
1   0

Berran demiş ki;
Bravo Gönüle!! Cengiz psikopatinin hakkindan geldi:-))Esasinda kari-koca ikiside PISLIK! Simdide cinayet'ten yargilanacak oooohhh...mis!!!Son part neden yok?
14.06.2017 - 16:55
2   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler