logo

Kara Sevda 74.Bölüm Final izle

Özet: Emir'in kötü planları Kemal'in yaptığı hareket sonrasında bozulur. Kendi kazdığı kuyuya kendisi düşen ve etrafı polis tarafından çevrilmiş bir halde olan Emir'dir. Bu mücadele bundan sonrasında Emir adına bir ölüm mücadelesi gibi olacaktır. Kemal, Emir hayata gözlerini yummadan mutlu olmayacaklarını biliyordur. Emir ölü yada sağ bir şekilde bulunana kadar güvenli bir şekilde ülke dışına çıkabilecekleri bir plan yapar. Emir'de Kemal ile yaşadıkları bu mücadelede rövanşı kazanan olmak adına elindeki son kozu kullanır. Nihan'ı alıkoyar. Nihan'ın başını bekleyen kişi ise akıl hastanesinden kaçmakta başarılı olan Asu'dur. Asu eline istediği bu hesaplaşma şansını geçirmiştir. Kemal ise bir kez daha ele geçirmeyi başardığı Emir ile hayatındaki önemli bir anlaşmaya imza atmak için karşı karşıyadır. Fakat bu anlaşma bu zamana dek tüm gelişen olayları değişime uğratabilecek türdendir. Bundan böyle olacak her hareket, ikilinin arasındaki mücadelenin zirve noktasıdır ve bu mücadele kuralları koyanın kim olduğunun son hamle yapılana kadar belli olmayacağı gibi önemli bir kader gelişmesidir.
Yayınlandı: 04/07/2017
Naz demiş ki;
Mevlana"nın dedi gibi Canı cananım teslim etmeye hazır değilsem Ben aşkım demem kimseye Ben sana teslimim sevgilim Çünkü bu sırf bir aşk değil Bu bir kara sevda
1 ay önce
0   0

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


Aliye demiş ki;
Bu sonu yazan senarist resmen ruh hastası
3 ay önce
0   0

Tolgahan CENGİZ demiş ki;
Kaç yıllık askerim mayınla final yapmak nedir arkadaş :)
1 yıl önce
2   0

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


Bahar Saral demiş ki;
Bunca zaman izlememiş olmama çok kızıyorum. Ne güzel bir dizi. Etlisindeyim. Acabalar çok… acaba emir sevilseydi çok iyi bir insan haline dönüşebilir miydi. Ya da sevilse belki de nihanı bu kadar saplantılı hale getirmezdi Nihan onun için imkansızda diye mi emir böyle kafayı yedi. Ya Kemal? Mücadelesi muhteşemdi. Vazgeçmeyişi.. sevgi herşeyi affeder. Hala durup durup finali düşünüyorum. Sanki gerçektiler şuan Nihan yalnız kaldı diye üzülüyorum. Kadro efsaneyi ve bunu yansıymış. Yüreklere sağlık.
1 yıl önce
0   0

hırçın demiş ki;
Aslında yorum yapmak bile doğru değil. Ülkemizdeki dizi senaryolarını yazan arkadaşlar genelde ilkokul mezunlarından bile daha aşağıda bunu kesin olarak söyleyebilirim. Bu senaryoyu çocuklar yazmış olsaydı daha iyi bir iş çıkardı eminim.
2 yıl önce
7   1

eren demiş ki;
cok iyidi be ağladım bide
3 yıl önce
5   0

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


Zelis almina demiş ki;
Hakikaten gülmeyi unuttmmmm
11.08.2017 - 04:14
6   1

Almina demiş ki;
Hahahhhaha .
11.08.2017 - 04:13
1   0

Hüsniye demiş ki;
Bu dizini böyle bitmesini hiç istemedim beklamamiştim bile .Keşke beraber olsalerdi.Emrini ele geçirmek için 4tane polislemi gelinir Alloh aşkına.Senaryo burada iyi yazılması gerekyodu.İyi çalışması lazmdi
29.06.2017 - 15:13
5   1

Canan demiş ki;
Kara sevda karsiliklsiz sevda olursa kara olurdu, Nihan ve Kemal icin karsiliksiz sevda degildi ki ve sonunda da kavusmuslardi evlendiler cocuklari vardi......Kara secda sadece Emir ve Asu icin kara sevdaydi ..ve sonunda da yine onlar kazandi...Emirin onca yaptigi kötülüge ragmen cok ucuz kurtulmasi cok kötü olmustu....Leyla bile hapis yatti Emir degil! Final bölüm icin 4 bölüm harcadilar ama sonuc berbat ötesiydi, mantik hatalari cok vardi....Ancak Nihanin bagritilarini izlerriler! Yaziklar olsun!
25.06.2017 - 21:14
11   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler