logo

Ateşböceği 2.Bölüm izle

Özet: Barış ve Aslı adına tehlikeli durumlar yaklaşmaktadır. Aslı'nın şüpheli tavırları, kendisinin önüne serilen dünyanın etkisine girmesine mani olmak için yeterlidir. Barış'da masum duygularla başlangıcını verdiği oyunun aslında pek kolay bir şekilde hallolmayacağını görür. Açılan yeni sayfalar, yeni beraberliklerin başlangıcı olurken Aslı ve Barış ikilisi için tehlike dolu durumların başlamasına neden olur.
Yayınlandı: 10/07/2017
Deniz demiş ki;
Umuda kelepçe vurulmaz dizisini hatırlattı yine bana!! Nilay Deniz oynadığı Dayan yüreğim dizisinde Serayı canlandırdı...konu: birisi arabayla erkek kardeşine çarptı kaçtı vs vs (Umuda kelepçe vurulmaz dizisin takliti diyelim) Gerçekten çok merak ediyorum buna benzer 2 dizi daha vardı üçüncüsü niye?? Dayan yüreğim fazla dayanamadı 13\'üncü bölümü ile final yaptı...buda uzun sürmez bence. Bu diziyi izlemek yerine kitap okumayı tercih ederim ama izleyenlere iyi seyirler.
12.07.2017 - 01:22
0   0

dreamy demiş ki;
Buse hanım, baş rol kıza takılmışınız ama ondan önce dizide barışın teyzesi kuzeni ve annesi var yapmacık olan. O kadar iticilerki hiç bi halleri gülünç değil senaristin komiklik anlayışı berbat. Öte yandan ben baş rol kıza bayıldım rolünü iyi kavramış ama senarist kötü ve basit şeyler yazıyor kıza o ne yapsın. Keşke ikiliyi daha sağlam bir kadroda ve dizide görebilseydik. Ben uyumu çok beğendim. Basitliklere rağmen ikilinin uyumu için katlanıyorum şimdilik diziye.
10.07.2017 - 12:33
3   1

buse demiş ki;
Basrol kadin oyuncu role ve partnerine yakismamis oyunculugu cok yapmacik, sakarliklar sacma abartili. telefonunu ararken cekici geliyor hatta arabayi kaldiriyor farkina varmiyor bu kadarda sacmalanmaz
07.07.2017 - 01:40
0   4

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler