logo

Rüya 1.Bölüm izle

Özet: Hayatındaki amacı ünlü bir tasarımcı olmak olan Elif, sosyete dünyasından önemli bir iş adamının oğlu Bulut Giray ile tanışarak aralarında güzel bir aşk başlar. Fakat bu sevdanın karşısında bir çok engel mevcuttur. Elif'in üvey annesi kendisini yaşça büyük olan inşaat işiyle uğraşan Selami ile evlendirmek istemektedir. Üvey annesi karşılığında alacağı bir daire için kendisini istemediği birisiyle evlendirmek istemektedir. Babasının işsiz ve sorusuz olması, abisinin de vurdumduymaz birisi olması, kardeşlerinin kendisine kıskanmaları ve evin geçmini sağlamak gibi problemler karşısında engeldir. Elif'in sevdasını yaşamak gibi bir hakkı yoktur fakat Bulut'da Elif'e gönlünü fena halde kaptırmıştır. Önemli bir ailenin çocuğu olan Bulut'u ise annesi kendi çevresinden arkadaşı Şahika ile evlendirmek ister. Ancak Bulut Elif ile hayatını birleştirmek konusunda kendisinden emindir. İki sevgilinin karşısındaki engeller sadece bunlar değildir. Bulut'un babasının uzun zaman önceleri yaşadığı beraberliğinden bir erkek kardeşi Alaz vardır ve kendisi tüm ailenin hayatını etkileyecek planlar yapmaktadır. Acaba iki aşık bütün bu engellere ve kendileri için yapılan planlara karşın nasıl bir duruş sergileyecektir.
Yayınlandı: 19/07/2017
ayla demiş ki;
Fatih ve Harbiye dizisinin aaynisi deyilmi ? ouncular farkli olmus.baska movzu yokmu yaa??
23.07.2017 - 19:10
1   0

Canan demiş ki;
Dolunay var o gün, bu diziye sonra internetten baktim ve pek hosuma gitmedi....gereksiz karekterler cok. Ve üvey anne rolünde baska biri olmaliydi....
21.07.2017 - 16:50
1   0

Serap74 demiş ki;
Cok guzel bir dizi dolunaydqn daha guzel
19.07.2017 - 10:31
1   0

dreamy demiş ki;
Klişelerle dolu bir dizi. Merakımı uyandıran tek karakter psikopat oğlanın yapıcakları. Pek merak ettim. Baş rollerin karakterlerinde sıkıntı var. Hop diye aşık oldular felan. İnandırıcı gelmiyo böyle hikayeler bana. Yinede baş rol kızın oyunculuğu için ve adını daha kavrayamadığım psikopat oğlanın hikayesi ilgimi çekenler.
19.07.2017 - 10:05
1   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler