logo

Ateşböceği 4.Bölüm izle

Özet: Aslı ve Barış yaşadıkları aşk acısından dolayı sersem gibi olmuşlardır. Aşk etkisi altına aldığı insanı değişime sokar. Barış gibi birisine "gitme" diyebilecek kadar. Aslı gibi birisini ise gittiği için pişmanlık yaşatacak kadar. Yaşadıkları bu acı ile sersemleşen Aslı bir anda nezarete düşerken, Barış ise o gece evinde değişik misafirlerle gecirmek mecburiyetinde kalır. Kabus dolu bu gün her ikisi adına da masal gibi sonlanırken Aslı, kaderin kendisini etkisi altına aldığını henüz bilmemektedir.
Yayınlandı: 23/07/2017
scan demiş ki;
kiz gayet guzel ve aldigi rolun hakkini fazlasiyla odyor. bence sen bos yere kafayi takmissin
26.07.2017 - 22:39
10   1

Gulnar demiş ki;
Dizinin bu bolumune tam bes kez bakdim Seckin super bakislari gulusu beni benden aldi aynen Aslida super ikisinidr cox sevdim insAllah sonadek devam eder uzun omurlu olur sizi cok seviyom Azerbaycandan Size selam ))))))
26.07.2017 - 20:50
6   0

seher demiş ki;
bu kiza kim rol veriyo hemde ana karakter!!! Ask yeniden sacma basit ama tatli diziydi sacma senaryoya es gectim ama, bu olu baygin bakisli kizin yeteneksizligine katlanamayip biraktim dizyi hatta final yapmis:)))) hemde star isigi yok:))))sofor nebahat kilisesi birine ancak bukadar yakismaz.bunuda izleyemedim. okadar kotu ve besinci sinifki dizi yorum yapmam gerekti:))))
24.07.2017 - 15:06
0   15

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler