logo

Kanatsız Kuşlar 11.Bölüm izle

Özet: Tuba, Azime ile Nefise'nin aralarında saklı birşeyler olduğunu düşünerek herşeyi göze alır ve Azime'yi çaresiz bırakacak bir bilgiye ulaşır. Ahmet, evlenmek için Zeynep'e baskı kurmaktadır. Zeynep'de Ahmet'in bu düşünceleri karşısında kendisiyle arasındaki bağı kopartmak ister. Zeynep'in Onur'a karşı samimi halini haber alan Emre'de ablası ile sert bir konuşma yapar. Mert, sonunda eve gelmiştir. Aysun'da Mert'in gelmesiyle birlikte bir yanlızlığa doğru yol alır. Nefise ile üstesinden gelmeleri gereken önemli ve dram dolu bir sınavdan geçmek zorundadır. Bir taraftan da Mert hakkında hesaplayamadığı durumları yaşar bir taraftan da Aysun ile arasında olan problemleri çözmek istemektedir. Muzaffer'de Nefise ile hayatını birleştirdiği günden bu yana ilk defa yanlız olabilecekleri bir güne hazırlanırken, başlarına gelecek durum her ikisinin birden şok olmasına neden olacaktır.
Yayınlandı: 27/08/2017
cesur demiş ki;
Ucuz roman dedikleri bu olsa gerek .Cekimler, muzik cok klase ana senarya berbat. Her hafta kadin agzindaki baklayi cikaracakmi cikarmaycakmi diye bekliyouz .Konu hak goture .Sacmaliklar zinciri . iAtesbocegi de bunu banzer ama az daha iyi islenmis . Kalp atisindan baska islencek bir dizi goremiyorum . Yoklukta bakiyoruz iste .
02.09.2017 - 18:41
0   0

deniz demiş ki;
Melis, baba candir dizisinde cok hostu. Güzellestim sanarak kendini Ördege benzetmis. Diziye bile bakamiyorum. Biraz natürel olsalar. Zaten güzeldi, bosuna kendini rezil etmis.
27.08.2017 - 01:30
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler