logo

Cennetin Gözyaşları 1.Bölüm izle

Özet: Annesinin daha bebekken terkederek gittiği Cennet, babaannesi Mukaddes ile birlikte yoksulluk içerisinde bir hayat sürmektedir. Fakülteden birinclikle ile mimar olarak çıkacağı gün, hem yakışıklı hem de başarılı bir iş adamı olan Selim ile rastlaşır. SR mimarlık şirketinin ortaklarından olan Soyer ailesinin kızı Melisa'da Cennet ile okuldan arkadaşlardır. Melisa'da Selim ile çocukluktan dosttur. Fakat Melisa adına durum arkadaşlıktan farklıdır. Cennet mezuniyet törenine Selim ile gelince kendisini gören Melisa büyük şok yaşar. Melisa'nin annesi Arzu, Cennet'e şirketlerinde çalışması için bir iş teklifinde bulunur. Selim ilk anda gördüğü zaman etkilendiği Cennet'in şirketlerinde çalışacak olmasından ötürü büyük mutluluk yaşamaktadır. Fakat Arzu kendisinin hayatına ortak ettiği Cennet ile birlikte büyük sırların da kendisiyle beraber geldiğini bilmemektedir.
Yayınlandı: 19/02/2018
Naz demiş ki;
Ikinci sinif kadro oyuncu ,tanilmis senaryo,biraz kirgin cicek ,biraz fakir kiz zengin oglan , babaanne en meshur aralarinda :)))
27.09.2017 - 01:25
0   0

Deniz demiş ki;
Çok merak ediyorum dizideki anne ve kızı nerden bulmuşlar? Birisi sözde anne hiç birşey bilmeden cennete saldırıyor...kızı ise küçük çoçuk gibi hoşuna gitmeyen birşey olursa hemen annesine koşuyor, özelikle bu ikisine sinir oldum. Oyuncu kadrosu keşke biraz daha küvetli olsaydı keşke insanın uykusu geliyor izlerken...bencede bu dizi uzun sürmez.
27.09.2017 - 00:05
0   0

kamil demiş ki;
ÇOK SADE VE TEMİZ DUYGULARI İÇEREN İZLEYİCİYİ EKRANA BAĞLAYACAK MÜKEMMEL DİZİLERDEN BİRİ. YAPIMCI VE OYUNCULARI KUTLARIM
27.09.2017 - 00:03
0   0

dreamy demiş ki;
Baştan aşağı klişelerle dolu bir dizi. Çok fazla sürüceğini sanmıyorum.
25.09.2017 - 15:53
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler