logo

Kayıt Dışı 3.Bölüm izle

Özet: Adnan, Ali Kemal'i bitirmek adına elindeki kozu kullanamasa bile gördüğü video kendisinin daha önemli bir düşman olmasını sağlar. Belçika'dan ülkeye sokulan elmasların sahibi Ekrem'e tehditler savurmakta ve kuryenin nerde olduğunun araştırılması için Ekrem'e baskı yapmaktadır. Ekrem ortalıkta olmayan kuryenin nerede olduğunun araştırılması için Ali Kemal'e görev verir. Ali Kemal, Zeynep'e kendisini sevdirmek adına araştırmalara girmiş ve kendisini sempatik göstermek adına ufak tefek romantik şeyler yapmaktadır. Ali Kemal alıkoyduğu kuryeyi elmaslarla beraber Ekrem'e vermek mecburiyetindedir. Fakat esas kuryeyi veremeyeceği için yerine bir başkasını koymalıdır. Esra, eşinin çok çalıştığında dolayı sıkıntısı Ali Kemal'in bir pot kırması sonucunda şüpheli duruma düşmesine neden olur. Esra, Ali Kemal'in hayatında başka bir kadın olduğunu düşünmektedir. Çalışma arkadaşı Feridun ile göreve giden Suat, hiç düşünemeyeceği bir rüşvet ağının içerisine girer. Burak ve İnci arasında yaşanan birlikteliğe kıskançlık duyan Tuğba'da haddi olmayan bir harekette bulunarak İnci'ye karşı telafisi mümkün olmayan bir kötülükte bulunur. Tıfıl bir gün her tarafı kan içinde Nejat'ın atölyesine giriş yapar. Bu olay Tıfıl'ı iyileştirmek için oraya gelen Zeynep ile Ali Kemal'in kardeşinin tanışmasına ve birbirlerini daha iyi tanımalarına neden o0lur. Ali Kemal kendisi için iletilen görevi yerine getirmek mecburiyetindedir. Riskleri göze alarak Çavuş'u esas kurye gibi göstererek Ekrem'in önüne çıkarmaya karar verir. Olayların seyri değişince önemli bir karar almak mecburiyetinde kalacaktır.
Yayınlandı: 01/11/2017
zeynep demiş ki;
Arkadaslar hakli ergenlerin sorunlarinin baska Dizilerde gösterin.Klise mafya Dizisi.Veee Erkan Petekkayinin dögüsmesi-....Adnan cok antipatik burda..
06.10.2017 - 10:12
0   0

Alina demiş ki;
Bazi sahneler cok uzatiliyor gereksiz. Boyle dizilerde su coluk cocuklarin aralarindaki kiskancliklara kavgalara neden bukadar yer verilio? Bu dizi bir secim yapmali...aile problemleri + coluk cocuklarin dunyasi+ entrika+ ask mesk+ politika+ gizli ajan biraz fazla.. focus yapin! Yoksa tutmaz! Black cops ve Soz disisinden ornek alin.. balans ayari yapin fazlaliklari atin! Basarilar!
04.10.2017 - 14:57
0   0

KIVILCIM demiş ki;
Uzun uzun bakışmalar ve uzatılan sahneler dizinin temposunu ve aksiyonunu olumsuz etkiliyor.
03.10.2017 - 19:33
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler