logo

Kayıt Dışı 4.Bölüm izle

Özet: Çavuş'u vurduğu için Ali sarsılmıştır. Belçikalı'nın edinmiş olduğu elmasları yeniden almak için görev İdil ile Arda'ya verilir. Beraber son derece tehlike dolu bir operasyona hazırlanırlar. Ekrem, önemli bir toplantıya katılmak için ülke dışına çıkar ve burada yabancı ortaklarıyla birlikte Ortadoğu'da bir çok ülkenin geleceği masaya yatırılır ve belirlenir. Zeynep bir taraftan abisinin yapacağı yardım etkinliği için çalışırken bir taraftan da çalıştığı şirkette bir takım gariplikleri fark eder ve takibe başlar. Adnan Sevda ile arasını yapmak için uğraşmaktadır kendisine bir davası için yardımda bulunur. Nejat ile Tıfıl'ın yeniden rastlaşması Perihan'ın kendisine karşı olan düşüncelerini değiştirecektir. İnci başına gelen sıkıntılara daha fazla sabredemez ve bir anda hastanelik olur. Bu olay kendisinin tek dostu olan Tuğba'ya tüm gözlerine çevrilmesine neden olacaktır. Kız kardeşi Ece ile kızı Tuğba ile arası kötüleşen Esra'nın eşi Ali Kemal'e duyduğu şüpheler her geçen gün daha da artmaktadır. Zeynep ile yaşadıkları ilişkinin boyutuda değişen Ali Kemal'de yapılacak yardım etkinliğine katılarak Ekrem Bey'in gizli kasasının peşine düşmek amacındadır.
Yayınlandı: 01/11/2017
Shadow demiş ki;
Tamamen "Kingsman" filminden aşırma... Filmin bağlayıcı tüm unsurları birebir kopya edilmiş ajanlıktan suç şebeke başkanı terziye, abartılı bir şekilde herşeyi yapabilen hacker bilgisayar operatöründen malkocoğlu tarzı yenilmez dövüşlere, uluslar arası entrikalı mafya örgütlerine kadar. herşey kopya herşey çalıntı. Zeynep rolündeki kadının başrol oyuncusu olamıyacağıda çok açık rolüne hiç yakışmamış üzerinde iğreti duruyor..Hele hele o döküntü saçlarla ona daha önce ki dizilerde oynadığı sünepe karakterleri daha bir yakışıyor. baş kadın oyuncu için yanlış seçim olmuş. Yine de seyrediliyor mu evet seyrediliyor hele hele onca saçma sapan kendinden menkul dizi varken ...Bakalım bakalım ilerisi nasıl gelişecek.
12.10.2017 - 17:57
0   0

KIVILCIM demiş ki;
Ali Kemal lüks bir hayat yaşıyor,geliri ajanlıktan mı yoksa sembolik sigorta şirketinden mi?
12.10.2017 - 13:04
0   0

rapciman demiş ki;
pazartesi günleri gitmez bu dizi pazar günü savaşçı var, pazartesi söz , salı eşkiya dünyaya hükümdar olmaz, arkadaş koyun şunu geri kalan günlerin herhangi birine çünkü o günlerde saçma sapan diziler var .. Kısacası tutmaz hocam.
09.10.2017 - 19:40
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler