logo

istanbullu Gelin 20.Bölüm izle

Özet: Boranların gayrımeşru çocuğu olduğunu Bursa'ya duyuran Adem'in bu hamlesinden sonra artık savaşın resmen başlangıcı yapılmış olur. Faruk'un yapacağı karşı hareket Adem'in son derece ciddi etkilenmesine neden olur. Esma ise itibarlarına zarar gelmemesi adına kendi çizdiği yolunu uygulamaya başlar. Süreyya, evde olan eşyalarını almak ve Esma ile bir yüzleşme yapmak için geri geldiğinde Begüm ile rastlaşır. Begüm'ün kendisine duruşu kesindir. Süreyya'nın Faruk hakkında kafasında yaşadığı git geller Can'ın araması sonucunda değişecektir.
Yayınlandı: 11/10/2018
BERRAN demiş ki;
yukaridaki Yorum(berran) benim degil maalesef!!!! Her zamanki gibi klonlaniyor nikler:-)))))
18.10.2017 - 11:56
1   0

berran demiş ki;
Bencede süreyya ve can cift olsunlar. Hödük Farruktan Süreyyaya bir fayda gelmez. Faruk Begüm ve ogluyla bir aile olsun.
18.10.2017 - 00:19
0   1

zeynep demiş ki;
Ben bu Esmanin anlamiyorum.Esas diger gelini kötü ve sinsi.Onun yaptiklari ne cabuk unutuldu???Adem konusunda Fikreti takdir ettim...Süreyyanin kafasi karisik.Esmann Begümle ilgili planlarina PEEESSS....Oda APORT bekliyormus...Neyse HASTA oldugu icin .Kabullenmek lazim.Süreyya iyi konustu ona..Teyzesi ve AKIF ayri bir Ollay..Esma affetmez herhalde..Faruk magandaligina dvm ediyor.Kaba saba ve anlayssiz vede yersiz kskancliklari cok itici Kivilcim katiiyorum SÜREYYA VE CAN cift olsunlar.:-))
16.10.2017 - 11:18
2   1

KIVILCIM demiş ki;
Adem ile Dilara'nın düğünü Akif ile Senem'e yaradı. Bursa'lı gelinin babası gözükmüyor. Süreyya'nın amacı ne?Hem ayrılmak istiyor hem de üzgün ve pişman. Faruk Begüm ve Emir kavuşsun.Adem mahkemeyi kazanıp hakkını alsın.Can ve Süreyya birlikte olup şarkı söylesinler.
14.10.2017 - 18:24
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler