logo

Kayıt Dışı 5.Bölüm izle

Özet: Ali Kemal, Ekrem'in kasasında bir isme ulaşır ve bu isim tüm herkesin büyük bir sürpriz yaşamasına neden olacaktır. Edindikleri bilgiye göre o isim deliler hastanesindedir. Kendisini sessiz sedasız bir şekilde ordan almak Ali Kemal'in ekibi adına pek kolay görünmemektedir. Evini dinleyenler olduğunun farkında olan Ekrem bu kişiler için bir plan yapar. Ekrem için önemli bir operasyon düzenlemek isteyen Melek bu tuzağa düşmeye çok yakındır. Zeynep, çalıştığı ilaç şirketinde günü dolmuş ilaçların yok edilmediğini düşünür. Duyduğu bu şüpheden dolayı bir anda tehlike dolu bir olayın içerisine doğru girer. Kendisine yardım etmek amacında olan Ali Kemal'in başına da başka bir sürpriz gelmektedir.
Yayınlandı: 01/11/2017
berran demiş ki;
Erkan petekkaya tam bir salon erkegi adami ve o rollerde genelde. Ben bu dizide James Bond hallerine alisamadim ve izlemeyi biraktim.
18.10.2017 - 00:23
0   0

KIVILCIM demiş ki;
Ali Kemal, Zeynep'i kurtarmaya giderken Orhan'ın sağ elini sağ arka kapıya kelepçeledi.Az sonra 'Zeynep gitti' dediği anda Orhan'ın sağ eli kelepçesiz idi.
17.10.2017 - 20:27
0   0

zeynep demiş ki;
Yazik oldu NEJAt 'a EKREMIN de ikde bir Bilgevari veya FiloZof konusmalari daha dogrusu aforizmalari cok sinir bozucu.:-/
17.10.2017 - 18:29
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler