logo

Siyah İnci 4.Bölüm izle

Özet: Kenan ile yüzleşen Hazal o vakitten sonra dağılır. Ancak geri dönüşü mümkün olmayan bir yolculuğa çıkmıştır. Vural ile hayatını birleştirmekten başka bir çaresi yoktur kendi adına. Demioroğlu ailesinin evinde evlilik için hazırlıklar sürerken Kenan bu olan bitenleri her ikisininde yanına bırakmamakta kararlıdır. Bu arada Ahmet, Sinan adına uyuşturucu taşımaya evet demiş ve bir anda zengin olmanın hayaliyle teslimatı gerçekleştirmek için çalışmalara başlamıştır. Ancak işler düşündüğü gibi olmayacaktır. Hazal ise henüz Demiroğlu ailesine giriş yaptığı andan itibaren zor ve kabus dolu günlerin beklediğini görmüştür. Annesi ise kızının sevdasını yok sayarak bu evliliği yapmasından dolayı durumu bir türlü yedirememiş ve kızını hayatından çıkarmıştır. Hazal adeta cehennemin ortasında yalnız kalmış gibidir. Ebru ile Halil'de Hazal'ı evlendirmeye ikna etmiştir. Halil, dünür olduğundan dolayı alacağı paraların ve yükselmenin amacındayken Ebru ise Kenan'ı elde edebilmek için çalışmalara başlamıştır. Vural ise Hazal ile evlenmeyi yeterli görmemektedir. Kenan'ın olması onun için tehlike arz etmektedir. Öncesinde Hazal'dan olmanın korkusuyla Kenan'ın canını bağışlayan Vural, Kenan karşısına geçip rest çektiğinde herşeyi yapmaya hazırdır. Kenan'ı öldürtmek için emrini verir. Öyle ki mezarı bile olmamalıdır. Tamamiyle silinip gitmelidir. Vural'ın Hazal ile evlilik yaptığını haber alan Aziz'de Kenan'ı düşmanına karşı birlikte hareket etmek için ikna etme amacındadır. Kenan'da bu duruma artık dayanamayacaktır. Kendisini bu duruma düşürenlere hesabını sormak istemektedir. Bundan böyle Kenan Hazal ve Vural'ın kaderi bir namlunun hedefindedir.
Yayınlandı: 20/10/2017
sinan demiş ki;
YALNIZ BU VURALIN AANNESİ HAZALA HAYAT DİYOR ESKİ DİZİDEN KALMIŞ GALİBA 2,BÖLÜMDEDE AŞK LAFTAN ANLAMZA GÖNDERME ÜMİT BESEN SENİ UNUTMAYA ÖMÜR YETERMİ
3 yıl önce
0   0

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


KIVILCIM demiş ki;
Çeşme ve Ildır çekimlerini azaltıp İstanbul'da devam edecekler sanki.Fakir ve gururlu gencin zengin olup intikam almasını izleyeceğiz.Aziz'in Melek veya Hazal'la karşılaşması kaçıncı bölümde olacak acaba?
21.10.2017 - 18:35
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler