logo

Yüz Yüze 1.Bölüm izle

Özet: Cihangir, Surdibinde yetişmiş hayata kurallara uymasını ufakken öğrenmiş çiçeklik yaparak hayatını sürdüren birisidir. Fakat Çiçekçi görünen taraftır. Çok yakın arkadaşları, Tatar, Aleko, Yunus ve Mustafa ile beraber akşam olduğunda farklı bir dünyaya giriş yaparlar. Babasını kaybeden Cino, babasının aslında bir iftira yüzünden gittiğini öğrenir ve büyük bir and içer. Arkadaşlarıda kendisiyle beraber bu intikamında yanında yer alacaktır. Seliha, hırsızlık masasında görev yapan güzel mi güzel aynı zamanda cesur bir komiser. Arkadaşları Ali ile Zeynepi tanıştırır ve ikili sevgili olurlar. Olayların başladığı o günde Ali ile Zeynepin nişanları yapılacaktır. Ali bir işini halletmek adına bankayı ziyaret eder. Cino ve ekibide o gün bankayı soyacaktır. Bankaya geldikleri zaman işler yolunda gitmez ve tüm herkesin hayatını etkileyecek olaylar olur. Seliha bu olayın arkasını bırakmamakta kararlıdır. O gün ordakileri bilmeden Cinoları takibine başlar. Bu takibi sırasında Cino ile tanışır. Birbirlerinin takibinde iki kişi bundan böyle aşk ve intikamı bir arada yaşayacaktır.
Yayınlandı: 24/10/2017
fan demiş ki;
KIVILCIM malı adamın elindeki silah kuru sıkı ondan dolayı öyel etrafa ates ediyo
08.11.2017 - 17:23
0   0

Sue demiş ki;
Yorumlari okuyorum ve inanamıyorum beden bizim Türkler action dizilerini sevmiyor ?super bir dizi ayni içerde gibi. Neden herkes ağlamalı seyleri seviyor?insalAllah hemen bitirip abuk subuk film koymazlar yerine
22.10.2017 - 22:37
0   0

Sue demiş ki;
Süper bir dizi aksıyonlu ama Türkiye’de tutulmaz çinko bizim millet anca dedi korusu konusunu işleyen abuk subuk seyleri seviyor yok sihirli dadı anne o tur seyler.insalAllah tutar
22.10.2017 - 15:25
1   0

Alina demiş ki;
\" ssssssssssssst-ssssssssst\" nedir? Boyle \" muzik\" mi olur? Gene hangi American film veya diziden ( netflix) calip cirpip ucuza getirmeye calistin hey yapimci? Cizgi film bundan gercekci! Biraz paraniza kiyin oyunculara az odeyin. Bu sekilde tutmaaaz! Bir professional police woman banyoda aglamalar trauma gecirmeler? Nope!
22.10.2017 - 11:10
0   0

KIVILCIM demiş ki;
Dizi yapımcıları iyi ama,oyuncular ve senaryo biraz zayıf kalmış. Birkaç haftada toparlaması gerekir,yoksa erken final. Evlenme teklifindeki skeç ve banka soygunu çok uçuktu. Cino hem kimse zarar görmesin istiyor hem de makineli silahla görmeden ateş ediyor.
21.10.2017 - 18:26
0   0

Sibel demiş ki;
Sacma bir dizi ve fon muzigine acayip uyuz oldum dizi izleyesim gelmedi daha fazla  « sitsit »ne ya.
21.10.2017 - 15:00
0   0

Shadow demiş ki;
Bizim ülkemizde hiçbir polis sivil ve silahsızken, nişanlanmaya gidiyorken üstelik tek başınayken onca silahlı adama efelenmez elinden silah alayımda vurulacağım kesin ama olsun ben yinede kahramanlığa girişeyim demez...Acık gerçekçi olun be !!!! Üstelik aksiyon sahneleri çok çok çok amatör çekim hileleriyle bile kurtaramamışlar Sinem Kobal dövüş sahnelerinde çok başarısız öğrenir mi de bilmem insan bari bi taekwondo'ya filan gider rolüne hazırlanırdı ... bu nedir abi nasılsa yiyor seyirci modundan ne zaman çıkacak bu insanlar?
21.10.2017 - 08:06
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler