logo

Siyah İnci 5.Bölüm izle

Özet: Eşinin yeni ortağı olarak Kenan'ı gören Hazal büyük bir şok içerisindedir. Demiroğlu ailesi ummadıkları bu durum karşısında büyük şaşkınlık yaşar. Vural öldüğünü zannettiği Kenan'ın yeni ortak olarak karşısında yer aldığından dolayı rahatsız durumdadır. Canan, Kenan ile bu ortaklığı bitirmek için çareler düşünse bile Vural adına konu hem şirketten hemde ortaklık durumundan daha önemlidir. Kenan ile savaşından vazgeçmek gibi bir düşüncesi olamaz. Hazal ise Kenan'ın kendisine hala aşık olduğunu ve kendisine yamuk yaptığından dolayı öc alma düşüncesinde olduğunu zanneder. Ancak Kenan ile Aziz'in kafalarında ki plan düşünülenden daha önemlidir. Demiroğlu ailesi için önemli bir sürpriz yaşatacaklardır. Hazal henüz Kenan'ın gelmiş olmasından dolayı şoku üstünden atamadan Naz hakkında aldığı bir bilgiden dolayı önemli bir şok ile daha karşılaşacaktır.
Yayınlandı: 26/10/2017
KIVILCIM demiş ki;
Hazal,kız kardeşi Ebru,Aziz'in kızı Ece,Vural'ın kız kardeşi Irmak,hepsi de Kenan'a aşık.Dizilerdeki aşk trafiği nedense böyle yazılıyor.
27.10.2017 - 20:43
0   0

Deniz demiş ki;
Klise, zaman kaybi, IQ dusuren turk dizisi. Yuzlerce defa cekildi, hala cekiyolar:))) yazik burda emegi gecen ekibe ama onlarda senaryolarini okusalarmis canim kabul etmeden once:p Gurbette turkceye hasret biri olup tr dizisi izleyenler anlar halimden:) yalnızz mert ask, saglam ask, ölümüne ask olayları, iddialı ve yapmacık ilişkiler sizide rahatsız etmiyor mu??hani gelin kaynına asık, kız kardes enistesini götürüyo, en yakın kız arkadas kankasının erkegine içirip mıncıklıyo, baba oglunun karısına göz dikiyo hahahahah. Kültürümüz zaten bunalım, melankoli,dram, vs vs. haa ustune bide kallesiz bu konular bilinc altimiza yerlesiyo, kimi zaman saf karakteri kendimize yakin gorurken asik erkek kalibinada eslerimiz sigdirmaya calisiyoruz, sigmayinca nooluyo??? Kari ayri bunalim erkek ayri hahahahhahahaha. Toplum psikolojimizin tikilmesinde bu senaristlerinde tv yapımcılarınında parmagı var:)) zehirleniyoruz aa dostlar, tv araciligiyla ruhumuzu agir metallerden daha cok kirletiyorlar. haa soyle bisey evet toplulumuzda seviyo bu kalles konulari o ayri:))
27.10.2017 - 14:38
0   0

buse demiş ki;
konusu eski bir türk filmi gibi:/ nasil ilerleyecegi netlesti emege yazik .ya yabanci dizilerden alirlar yada eski hikayeleri kopya yaraticilik yine sifir
27.10.2017 - 00:27
1   0

Set demiş ki;
4 cü bölüme kadar iyi diziydi, 5. bölümde saçmalamaya başladı bu dizi. Balıkcı Kenan 2 kitap okudu kültürlü oldu ve koskoca şirkete ortak oldu sonrada düşmanının kız kardeşini ayarladı. Bukadar kolay sanki 2 kitap okuyupta şirket yönetmek. Benim anlamadığım bu dizi yapımcıları nasıl böyle saçma sapan diziler yapıyorlar, kendileri bu saçmalığın farkında değilmi yoksa seyirciler geri zekalı yerinemi koyuyorlar.
26.10.2017 - 23:01
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler