logo

Siyah İnci 6.Bölüm izle

Özet: Hazan'ın elindeki resim, Vural ile Naz'ın birlikte fotoğraflarıdır ve tam bu sırada Vural gelir. Resimdeki kişinin kendisine benzemesini hesabını Vural'dan sorar. O sıralarda Kenan'da Irmak'ı uğurlamaktadır. Bunlar yaşanırken Ece konuya el atar ve aşık olduğu kişinin beraber olduğu kadını iyi etmek, hayatta kalmasını sağlamak için savaşır. Öbür tarafta da Hazal tüm olan bitenleri yani Vural'ın öncesinde kendisine çok benzeyen Naz ile evli olduğu durumunu öğrenmiş olacaktır. Bu konu karşısında büyük şaşkınlık yaşayan Hazal evden gider. Hemen annesinin yanına gider. Fakat Melek, kendisini istemez. Çaresiz bir şekilde annesiyle görüşmek isterken Demiroğlu ailesi Irmak'ın acile götürüldüğünü öğrenince hemen ayrılır evden. Hazal'da konudan haberdar olunca hemen hastaneye doğru yola çıkacaktır. Bu sırada Kenan, Vural ile ötekilerin hastanede olduğundan habersiz Irmak'ın yanında olmaktadır. Irmak'ın bu durumu Hazal'dan öc almak için giriştiği bu beraberlikte Kenan'ın kendisini sorgulamasına sebebiyet verir. Fakat Irmak'ın hastanede geçirdiği gün Hazal'dan işittikleri, kendisini ayrılmaktan vazgeçerek Demiroğlu ailesi ile yüzleşmeye Irmak ile arasındaki beraberliği anlatmaya iter. Kenan ise Hazal'ın daha da çok sinirlenmesine neden olacak bir harekette bulunur.
Yayınlandı: 04/11/2017
KIVILCIM demiş ki;
Siyah İnci efsanesini Vural duymamış mı,neden Hazal'ın boynundan hiç çıkarmadığı kolyeyi merak etmiyor? Aziz ile Kenan intikam için Demiroğlu ailesinin en masum kızı Irmak üzerinden plan yapıp bel altı vurdular,inşallah vicdanlarının sesine kulak verirler.
03.11.2017 - 08:43
1   0

Seyit demiş ki;
Ama vallahi Kenanı kıskandım, yerinde olmak isterdim, dizide 4 tane kız aşık Kenana, en başta Hazal aşık, Ebru aşık, Ece aşık, ırmak aşık. Birde Hazalın annesi var oda galiba Kenanı kızı Hazaldan daha çok seviyor.
02.11.2017 - 23:18
0   0

Dilek demiş ki;
Affınıza sıgınaraktan soyleyeyım ne dumbuk bi dizidir bu ya. Rezalet
02.11.2017 - 23:13
0   2

Seyit demiş ki;
Klasik dizinin 6. bölümü başladı bugün. Yav herşey bu dizide klasikte ama bir şeyden ben bu diziye bakmak gelmiyor içimden çünkü çok ve çok saçma geldi bana. Bu balıkcı Kenan ağa nasıl oluyorda evde 2 kitap okumakla kos koca şirketin ortağı oluyor, böyle bir şey olurmu hiç yav. Birde oturmuş koltuğa okumuş işcilerle toplantı yapıyor şirkette, hatta bu toplantının başında kendisi oturuyor. Tamam Aziz bey parasıyla ortak etti Kenanı işe orasını anladık ama Kenan ağa Aziz beyin evinde 2 kitap okumakla nasıl şirket ortağı oldu ve şirketi yönetiyor sanki 15 sene şirket üzeri okumuşta deneyimli olmuş gibi, orasını anlamıyorum işte.
02.11.2017 - 20:25
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler