logo

istanbullu Gelin 23.Bölüm izle

Özet: Emir'in yemek sırasında söyledikleri Faruk'un farklı duygular içerisine girmesine neden olur. Girdiği yeni yaşta hayatında yeni kararlara varan Esma, Garip'in şaşırmasına neden olur. Ummadık bir ziyaret karşısında Begüm kötü haldedir. Meydana gelen bir durumdan dolayı Adem ile Dilara beraberliklerinde karanlık bir boyuta geçerler. Süreyya'da Dilara'nın çaresiz bir durumda olduğunu anlar. Arkadaşı adına evde yapacakları gerilimin had safhaya çıkmasına neden olur. Gece saatlerinde meydana gelen kötü bir durum, Süreyya'nın ömründe belkide geçireceği önemli bir sınav olacaktır.
Yayınlandı: 06/11/2017
zeynep demiş ki;
Su Dizilerdeki haksizliklara tahammülüm yok.Neden SÜREYYA'yi suclu görüyorlar? Ipek kendi kiskanlik krizinden ve dikkatsizliginden yuvarlandi.Ayrica oda bir zamanlar Süreyyaya bilincli zarar vermisti.AdetaYILAN gibi bir Kadin.SINSI ve kötü.GELIN Kaynana topragindan olur derler.Tam ESMA ya layik bir gelin tencere-kapak misali.Esmayida cok basit ve anlayissiz buluyorum. Baslarim onun Sultanligina..Haaaaa...dogru Osmanlidaki KÖSEM; HÜRREM Sultanlar gibi!!! Kah acimasiz kah entrikaci hatta cani FaRUK Begüme iyi konustu...
07.11.2017 - 19:50
3   0

KIVILCIM demiş ki;
İnsanın aynı anda hem annesini hem karısını hem çocuğunu hem de eski aşkını idare etmesi çok zordur,Faruk er geç bunu anlayacak. Murat'ın Adem'e saldırmasının altında Bade'ye olan hırsı ve kıskançlığı yatıyor ki Bade'de çok güzel ağzının payını verdi. Can ile Süreyya'nın görüşmesini istemeyen Faruk şimdi de Can ile Begüm'e rastlayabilir.
04.11.2017 - 17:42
1   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler