logo

Seven Ne Yapmaz 11.Bölüm Final izle

Özet: Nazlı'nın Ozan'ı kıskandırmak amacıyla yaptığı oyun kendi başına çorap örer. Hem Serdar'dan hem de Ozan'dan köşe bucak kaçmaktadır. Ancak Ebru'nun söylediklerine kulak asarak beklemeye geçmeyi düşünür. Ozan'da evet demediği için sevinmektedir. İçindeki mutluluk, Mehmet'in nedensiz bir şekilde tepkide bulunarak bir daha kendisiyle görüşmek istememesini söylemesiyle yerini hüzüne bırakır. Arzu, Nazlı'ya giderek kremin test yapılmak üzere labaratuvara gönderildiğini söylerek yeniden iş yerine yollar. Nazlı gitmesine gider fakat kafasında bir hayli soru işaretleri vardır ve karmaşık bir haldedir. Tüm gün Ozan'ı düşünmekten kendisini alamamıştır. Acaba Ozan'ın kendisine yapacağı bir açıklaması var mıdır ? Bunu düşünür. Belkide kafasında ki tüm soru işaretleri bir kenara bırakarak kendisine inanmalıdır ve onunla beraber olmalıdır. Serdar'ın durumundan haberdar olan Ebru, Nazlı ile yalnız bir şekilde görüşmek ister. Bu sebepten beraber yemeğe çıkarlar. Burada duydukları Nazlı'nın içinde olan son umut durumunuda yok eder. İki aşık birbirinden kopma noktasına kadar gelirler. Fakat Ozan'ın sevdasını kolay bir şekilde bırakmak gibi bir düşüncesi yoktur. Ne pahasına olacaksa, kıyamet kopsa dahi sevdasının arkasında duracaktır.
Yayınlandı: 26/07/2018
Mustafa demiş ki;
En sevdiğim film leyla ile mecnun ferhat ile şirin gibi bende böyLe hikaye yaşadım ama korkmadım kaybetmekten korkmadım çünkü kaybetmekten korkarsan herşeyini kaybedersin başarılarınızın devamını dilerim
17.11.2017 - 13:46
0   0

Arzu demiş ki;
Ebru ile Serdar a yazik oldu, haksizlik, ask ugruna her yol mubah mi? Dogru mu? Kiskandirmak icin iki guzel insanin duygulariyla oynamak dogru mu? Yanlis !!
16.11.2017 - 21:51
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler