logo

istanbullu Gelin 25.Bölüm izle

Özet: Günün henüz başında alınan bir haberle birlikte konak içerisinde kıyametler kopar. Önemli kararlar verme arefesinde olan Dilara hiç beklemediği bir hareket görür. Süreyya içinde yaşadığı korku ile yüzleşme amacındadır. Bu konu için yapacağı hareket herşeyden habersiz olan Faruk'un konuyu tamamen değişik bir şekilde anlamasına neden olur. Nurgül'ün ricasını geri çevirmemek amacında olan Osman'ın yemek esnasında anlattıkları herkesin şok olmasına neden olur. Esma'nın yapacağı son hareket Faruk ile Süreyya'nın bir hayli şaşırmasına neden olacaktır. Fakat konunun derininide bulunan neden aslında olduğundan farklıdır.
Yayınlandı: 19/11/2017
Nikita demiş ki;
Fiktetle calisani ask yasiyacaklar. Ipekin doldurusuna gelip aptalca hareketler yapiyor. Cekici avukat canla begüm güzel cift olacaklar. Adem degismiyecek. Annesi bilerek kirdi bacagini. Cok sinsi bakisli bir kadin. Dedikodu yapiyor ama kendi evli adamla beraber oluyor
20.11.2017 - 21:09
3   0

KIVILCIM demiş ki;
Dilara çabuk affetti,kaynanası numaradan ayağını incitip eve yerleşti,Adem şiddete başvurur mu tekrar göreceğiz.Erkeğin kadına,güçlünün güçsüze,zenginin yoksula uyguladığı baskı ve şiddeti kınamalıyız. Dilara'nın şımarıklığı, Fikret'i sekreteri Esra'ya doğru yönlendirebilir.Esra ile Fikret gerçek hayatlarında evliler.
18.11.2017 - 17:52
1   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler