logo

Kayıt Dışı 8.Bölüm Final izle

Özet: Ali Kemal'in evli bir adam olduğunu haber alan Zeynep kendisinden uzak durmak için çabalar ancak kader ağlarını kendileri için örmüştür. Ali Kemal ile Esra'nın hayatlarına etki ettiğini iddia eden Melek, Ekrem'ın kim olduğunu öğrenir ve çaresiz kalır. Melek ise intihar edince onun görevini Ali Kemal devralır. Takımının desteğiyle beraber Ekrem'in sırlarına ulaşan Ali Kemal, Ekrem'i bitirme konusunda artık çok yakındır. Adnan'a babasını öldürttüğü için Ekrem amacına ulaşmıştır ve mutludur. Orhan'ın öcünü almak için söz vermiş Hayati'nin Sabri'den başlayıp etrafa ölüm dağıtması da Ekrem'in bu mutluluğunu bozamaz. Sabri kalmadıysa kendisinden iş bitirme konusunda daha iyi olan Ali Kemal ile Adnan'ın var olması keyfini yerine getiren nedendir. Adnan kendisinin büyümesinde emeği olan ve hayat kurmasını sağlayan Ekrem'e inancını devam mı ettirecek yoksa hayatını kaybetmeden evvel babasını olduğunu iddia eden Orhan'a mı inanacaktır. Ekrem'in bilinmeyen tarafını gören ve Ali Kemal'in görevinden haberdar olan kardeş Zeynep'in yapacağı hareket ise ne olacaktır ? Evlilik hakkında sırları açık olan Esra, kızına ait bu bilinmez fakat acı durumu Ali Kemal'den gizleme konusunda başarılı olabilecek midir ? Bütün bu sorular ekranlara gelecek olan final bölümü ile cevaplanacak.
Yayınlandı: 27/11/2017
Shadow demiş ki;
Bitmesine sırf başrole hiç yakışmayan şu kadının çingene gibi ciyaklamaları son buldu diye sevindim...O derece gıcık yırtınıyor :))
30.11.2017 - 11:43
0   0

KIVILCIM demiş ki;
Erkan Petekkaya'ya acil şifalar dilerim.Vicdanen huzursuz bir görünümde olduğunu fark ettim zira geçirdiği kaza nedeniyle dizi ekibine maddi zarar verdiğini düşünüyor herhalde.
28.11.2017 - 23:57
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler