logo

istanbullu Gelin 28.Bölüm izle

Özet: Süreyya ile Faruk gördüklerini hazmetmek için çabalarken bir yandan birbirlerine karşı daha ağır bir mücadele içinde olurlar. Esma'nın yaptığı hareket ard arda önemli gerilim durumlarının meydana gelmesine neden olurken Faruk ise hiç ummadık bir tarafa doğru gitmiştir. Görmek istemediği durumları yaşayan Adem ise konuya beklenmedik bir tepkide bulunur. Bir misafir gelir ve bu misafir konakta hareketli dakikalar yaşanmasına neden olur. Can'ın söyledikleriyle Süreyya şok olur ve bu yüzden Faruk hakkında bazı konularda kendisini tekrardan sorgulayacaktır.
Yayınlandı: 10/12/2017
seda sokulgan demiş ki;
Bence de diziler uzadikca heycan diye birsey kalmiyor. Tadi kacmadan senaryocular seyirciye sunduklari bolumleri tekrar bi incelesinler. Adem karakterini pek sevmezdim, ama su an psikolojik durumundan dolayi, itileyiciligini gormez oldum. Faruk, hem maco, hem de uyumlu olabiliyor. Hala anliyamadigim bir tip. Yinede, tum oyunculari tebrik ederim.
11.12.2017 - 14:19
2   1

shadow demiş ki;
"Anamın telefonunu da vereyim mi lan" bu, senaryoya girmiş ne tür bir edepsizlik- ne tür bir seviyesizliktir böyle...Kınıyorum. çirkin ötesi...Faruk karakteri zaten çok ötesi itici bir karakterdi bu cümleyle tüy diktirmişler o olmuş .
10.12.2017 - 18:45
1   1

KIVILCIM demiş ki;
Begüm'ün sağlık durumu düzelmiştir inşallah artık bahsedilmiyor.Kıskançlık ana konu oldu.Herkes birilerini kıskanıyor,kavga ediyor,barışıyor böyle bir kısır döngüye girdi güzelim dizi.Keşke bu tür diziler tek sezon sürse zira uzadıkça konu tıkanıyor tekrarlar başlıyor.
09.12.2017 - 20:48
1   1

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler