logo

Ufak Tefek Cinayetler 14.Bölüm izle

Özet: Edip ile Oya, 96'dan bahsediyor ve ortalık karman çorman oluyor. Kötülerin birleşmesi için bir bedel ödeme zamanıgeliyor. Oya'nın gerçekleştirdiği bomba etkisi yaratan olaylardan dolayı herkes sarsılıyor. Acaba Merve'nin bundan sonrası için aklında ne var ? Olaylar kontrolü dışında öyle bir şekilde gelişiyor ki acilen bir harekette bulunmazsa herşeyi kaybedecek. Merve'yi bundan sonra kurtaracak şey zehir gibi çalışan aklı olabilir ancak. Pelin ise üzüntülü. Taylan ise hayatında yalanlarla dolu olaylar olduğunu öğrendiği an kontrolünü kaybediyo. Pelin çaresiz ve düşünceli bir halde Merve'den destek bekliyor. Arzu ise geçmişin cezasını kötü bir şekilde çekiyor Nilay evden ayrılıyor. Arzu acaba kızını kazanma konusunda başarılı olabilecek mi ? Oya ile Serhan ise önemli bir karar aşamasında. Bir tarafta aşk öbür tarafta ise mutlu olmadıkları fakat alışageldikleri hayatları var.

Ufak Tefek Cinayetler son bölüm

dizi yayınlandıktan sonra sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.
Yayınlandı: 07/02/2018
Simm demiş ki;
Çok garip değil mi? Merve olmasaydı küçükken de tanışabilecek gibilerdi. Aslında birçok kez yan yanalardı. Bunları göstermesi çok hoş bence
2 yıl önce
19   2

OySer demiş ki;
Ay keşke RTÜK kısıtlaması olmasaydı da oya ve serhan aşkını daha güzel görebilseydik. Yayınladığı zaman televizyondan izliyordum, o zamanlar bile kaç kere ceza yediler bu çift için. Sanki gerçek hayatta olmuyor.
2 yıl önce
26   0

amine demiş ki;
koca bir bölümde tek takıldığım şey nilayın baştaki saçı kim yaptıysa bir daha yapmasın
3 yıl önce
26   2

CZJNS demiş ki;
Merve balık pişiriyor,Oya sebze çorbası,haliyle Serhan limonu önce balıklı sofraya götürdü ve evliliğinin üzerine güzelce sıktı.
31.01.2018 - 21:39
15   5

KIVILCIM demiş ki;
Mehmet yaptıklarından pişman olmuş gözüküyor ama hem Arzu'yu unutamıyor hem de Burcu'dan vazgeçemiyor.Yok öyle bir dünya Mehmet bey madem pişmansın ayrıl Burcu'dan dön ailene.
31.01.2018 - 18:25
14   4

Asu demiş ki;
offfffffff acayip heyecanl kalbim küt kütt #Abartisiz :D :D
31.01.2018 - 04:31
14   3

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler