logo

istanbullu Gelin 37.Bölüm izle

Özet: istanbullu Gelin 37.Bölüm izle 16 Şubat 2018 tarihli star tv dizisi tek parça ve full hd olarak istanbullu gelin son bölüm izle meniz için burada.

İstanbullu Gelin son bölüm

dizi yayınlandıktan sonra sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.
Yayınlandı: 17/02/2018
Işıl demiş ki;
Arka planda sürekli reklam çıkıyor nereden kapatacağımi da bilmiyorum, sadece ses geliyor
3 yıl önce
1   0

Admin Notu: Reklamı geçmeden önce sesini kısın. Reklam zaten sessiz olarak başlıyor fakat siz sesini açıp reklamı geçerseniz arka planda sesini duymaya devam edersiniz

mira demiş ki;
Esma hnm hala Osmanli Devrinde yasiyor ve kendininde Esma Sultan zannediyor:))))))) Bu CEYIZ düzme,carsilara maalile gitmelerhamamlar veya hamam takimlari v.s., Akife baska türlü formüle edemezmiydi? Ipek ve Annesi cok itici.
18.02.2018 - 10:38
1   2

KIVILCIM demiş ki;
Siren ile Esma'nın nişan alışverişi çok eğlenceli idi. Siren'in düşüncelerine katılıyorum.Örf ve gelenek diyerek gereksiz alışveriş ve harcamalar yapılıyor, görgüsüz zenginlere hava hoşta orta direk aileler perişan oluyor.
17.02.2018 - 20:03
1   1

mira demiş ki;
siren bol bol vücudunu sergiliyor.Patavatsizligi tavan yapiyor...Ayrica , eski kocasininin yatagina yatma tesebbüsü bazi cevreler ve kurumlar acisindan sakincalii!! olabilir....Zaten söylenti var Ki, ben bulamadim bugüne kadar bölümlerde nerde sakincaliiklar odugunu ?? Iyi ve duygu yüklü bir bölümdü Emrede rolünü iyi oynadi .Sirende yetenek yok.Sadece boy gösteriyor REYTING icin!!
17.02.2018 - 12:21
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler