logo

Kurşun Yarası 60. Bölüm FİNAL izle

Özet: 0
Tuncay demiş ki;
bu kalitede bir dizi uzun süredir silinmiş neden fixlenmiyor lütfen ilgilenirseniz sevinirim

0   0

ERhan demiş ki;
en sevdiğim dizilerden biriydi ama yaz tatilinden sonra başlayan bölümünü sevmedim. sanırım, baş rol oyuncusu neden oldu dizinin böyle bitmesine. umarım ona, ömür boyu bir daha baş rol vermezler dizilerde. hatta hiç oynatmazlar. kendini fasulya gibi niğmetten sandı dizi turunca.

0   0

diyar demiş ki;
beğenerek izlediğim bir diziydi tekrar güncelenseydi çok sevinirdim yetkililerden rica ediyorum

0   0

halil demiş ki;
bunlar silinmiş admin tekrar eklencekmi ?

Admin Notu: Yenilenmesi gündemde evet

0   0

fatih demiş ki;
nen çoğu eski diziyi buradan izliyorum...çok teşekkür ederim fakat linkleri yenilerseniz sevinirim.

0   0

Ömer demiş ki;
muhteşem bir dziydi.. tüm bölümleri izledim bir haftada.. erken bitti.. son bölüm muhteşemdi.. karapoşunun kaymakam olduğunun öğrenildiği sahneyi bekliyordum hep.. unutulmyacak bir dizi.. dizinin müzikleri her defasında çoşturuyor insanı.. Kaymakam karakteri 1 numara... ddizi.coma teşekkürler.. dizinin tüm ölümleri koyduğu için..

0   0

yonca demiş ki;
Bu siteyi hazirlayanlara binlerce tesekurler, sizden rica etsem Bulen inalin Azad dizisini koyarmisiniz simdiden tesekurler.

0   0

merih demiş ki;
Kursun yarasi gibi tarihi bir diziyi yayinladiginiz icin sizlere cok tesekkür ederim ,cok büyük bir heyecan ve zevkle seyrettim cok da agladim insanlarimiz ne büyük fedakarliklarla memleket sevgisiyle vatanimizi düsmanlardan kurtarmislar . BIz ATATÜRK kün cocuklariyiz Bütün emegi gecen herkese tesekkür ederim .

0   0

esat demiş ki;
Bu güzel diziyi bizlerle paylaştığınız ve emekleriniz için teşekürler

0   0

metin demiş ki;
Slm, Kursun Yarasi mukemmel bir dizi. bunu diziyi seyrederken kendinden ve turk oldugumdan okadar cok gurur duyuyorumki anlatamam.bunu anlatmaya kelimeler yetmiyor.dizide oynayan tutun herkez harika, rollerini super yapiyorlar.zaman zaman agliyoruz ,ama herseye ragmen kendimizle ve turklugumuzle gurur duyuyoruz. Sizlerden ricam dizinin devami ve NE OLUR NE OLUR her turk filmlerinde ve dizilerinde oldugu gibi SEVENLER OLMESIN , AYRILMASIN nasil titecek bilmiyorum ama SAVAS BITTIKTEN SONRA TUM KERKEZI BIRBIRINE KAVUSTURUNKI mutlu sonla bitsin. Son birsey daha KURSUN YARASI tek kelimeyle ...MUKEMMEL.... Tesekkurler ...

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler