logo

Sakarya Fırat 2.Bölüm izle

Özet: 0
TANER demiş ki;
SAKARYA FIRAT BIZLERI TURKGECLIGINI IFADE ETMEKLE KALMIYOR SEREFIMIZI VE ONURUMUZU SONUNA KADAR KORUYACAGIMIZI DA GOSTERMEKTEDIR OSMAN SINAVA VE TUM EKIBE TESEKKURLER

0   0

TatarOnur demiş ki;
Pkk ya terör örgütü demeyenlerin ben adını ağzıma bile almam... Sorun cahillik ise eğitilmişinide gördük, eğitim hizmetine ihanetinide gördük. Çanakkalede savaşan kürtlerin çocukları, şimdi niye askere kurşun sıkıyor. Lanetim bu ülkenin toprağına, bayrağına, atalarının kanına, ihanet eden (istisnalar hariç) kürt halkının büyük kısmına. Zamanında DTP yi başa getiren bu insanların demokratik süreç adı altında sınırda teröristleri davul zurnayla karşılaması bu ülkeye ihaneti tüm çıplaklığıyla ortaya koyuyor.Türk bayrağını beğenmeyip başka bayrağa tapar, anasını atasını geride bırakıp dağa çıkar , yediği kabın tam ortasına sıçar, yaptığı yasadışı eylemlerde kürt etnik kökenini savunur, sonra kürtleri kötülemeyin der. Olmaz ya hadi varsayalım bugün kuzey ırakta bir kürt devleti kuruluyor deseler dağdaki teröristte çeker gider bu ülkeye ihanet etmeyen namusuyla yaşayan kürtlerde gider. Kürt milleti Türkiye Cumhuriyeti için apaçık bir tehdittir. Bunu kabul etmeyen de kendine kürt değil türk demeli çanakkaledeki şehitlerimizin kanlarına layık yaşamalıdır. Unutulmamalıdır ki Atatürk Ne mutlu Türk olana değil, NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE demiştir.

0   0

Cemo demiş ki;
Barış arkadaşım bende kürt kökenli bir Türk vataşıyım. Pkk kürtleri temsil edemez yani ben ve benim gibilerini temsil edemez ama biri cıkıp kürt kökenliler canakkalede yoktu bilmem kart kurtan türemisdir bilmem falan filır o zaman bu olaya karşı gelirim cünkü burada asimile politikası devreye girmiş ve ırkımız inkar edilmektedir. Irk ayrı ulus kavramı ayrı faşistliğe karşıyım. Barış arkadaşım kontrgerilla ve mhp googleye yaz göreceksin bu kontrgerilla mhp jitem pkk hepsi derin devlet denilen örgütün icerisinde TSK bu kadar gücsüz mü ki pkk yı bitiremiyecek ama gel gör yapamıyor neden Amerika var CİA var bir kere icimize girmiş dur diyemiyoruz ama halk uyı artık neyin ne olduğunu biliyor barış kardeşim biri yapar birisi üstlenir birisi ortalığı karıştırır birisi gaza gelir bu olay böyledir. Oyuna gelmeyelim birliğimizi beraberliğimizi kimse bozmasın izin vermeyelim. Saygılar.

0   0

barýþ demiş ki;
bir kere benim onlarca kürt arkadaşım var ben soruyorum masum bebeklerin katilinin düşmanı kimse bu benim dostumdur demokratikleşme dediler 7 tane kuzucuk reşadiyede şehit oldu açılım dediler otobüste gencecik kızı canlı canlı yaktılar bumu açılım yapmayın ALLAH aşkına

0   0

Cemo demiş ki;
Barış arkadaşım osman pamukoğlu önce askeri kişiliğini terk edecek sivil bir insan olarak olaylara yaklaşacak artı katıltığı her programda canakkelede kürt yoktur diyip duruyor. Peki sizlere soruyorum canakkale kürt kökenli vataşlarımız savaşmadı ise pamukoğlu mu savaştı? şehitlikte yatan Kürt kökenli şehitlerimiz gerçek değil mi? “Bilen var bilmeyen var, öğrendiklerimiz, bizlere söyletilenler yanlış, rakamlarla bunlar ortada” diyerek ispat etmeye çalıştıkça, Kürt kökenli vatanlarımızı dışladığının farkında değil mi? TCK’ nın 76, 216 ve 302. Maddelerine göre de suç işliyor. bu paşa dediğiniz sayın pamukoğlu bu kafayla giderse hiç birin başına gelemez önce empati kuracak artık asker olmadığını anlayacak normal bir sivil vataş gibi hareket edecek önüne gelene askeri ağzıyla emir vermeyecek veya tehdit etmeyecek sayın pamukoğlu ve destekcilerine soruyorum fransızların elinden urfayı nasıl aldık? karsda ruslara karşı kürtler savaşmadımı? antepin kurtuluş mücadelesinin efsanesi olan karayılan bir kürt kökenliydi bunudamı görmüyor gözleri veya gözleriniz??? Binlerce Kürt kökenli asker, Sarıkamış’taki Üçüncü Ordu’da ve diğer cephelerde hayatını kaybetti buda mı yalan??? Türk, Kürt Tek Bir Vücuttur bunu unutmayın. Sayın osman pamukoğlu tamamen bölücük yapıyor. Kimin ne olduğu herkes biliyor. daha 50 kişi toplayamıyor. nasıl başa gelecek barış arkadaşım... Bu arada ddizi ekibine teşekkür ediyorum.

0   0

murat girgin demiş ki;
osman sınav ve dizi ekibine teşekkürler

0   0

murat girgin demiş ki;
osman sınav ve dizi ekibine teşekkürler

0   0

Ahmet demiş ki;
Barış Dedin gibi Kardeş Dizi Yavaş Yavaş Oturuyor Ddizi.com,a da sonsuz Tşkler Bizim Böyle Diziler İhtiyacımız Var Aşkı Memnu Gibi Dizilere Deil..

0   0

barýþ demiş ki;
dizi güzel bu hafta yavaş yavaş oturuyor ama ben başka birşey söylemek istiyorum .kardeşlerim bu ülkenin başına pamukoğlu paşa gelse iyi olmazmı? bakalım o zaman demokratik açılımın kralı olmazmı?

0   0

mehmet türkmen demiş ki;
bir çok oparasyonda görev aldım ve çook güzel ifade etmişler oralar farklıdır özellikde ırak çok farklı helal olsun yapanlara benim yaşadaıklarımda filim olur

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler