logo

Paramparça 42.Bölüm izle

Özet: Hazal yanlışlarına devam etmektedir. Televizyonda yaptığı röportaj çevresindekileri ve en baştada kendisini zor duruma düşürür. Hazal bu yaptığı için pişmanlık duymaktadır bunu düzeltmek için çabalarken daha büyük bir yanlışa imza atar. Hazal tüm bu olanlardan sonra dersini almıştır. Dilara ve Harun arasında bir aşk olduğundan şüphelenen Candan, Dilara'nın bu aşkı itiraf etmesiyle şaşkına döner. Öbür tarafta Özkan ise Hazal'ın yaptığı bu davranışlardan kendisini sorumlu görmektedir. Özkan, af dilemek için nabız yokladığı Hazal'ın verdiği cevap karşısında sarsılır. Cansu ile Hazal'ın yaptığı yanlışları ve yaşadığı sıkıntıları gören Cihan, olaya müdahale ederek tüm herkesi tek bir masa etrafından toplayıp buluşturur. Arkasından da Gülseren'e beklemediği bir sürpriz yaparak onu istanbul dışına çıkarır. Fakat bu ufak tatilde Cihan'ın başka bir amacı vardır. Hayatını birleştirip mutlu bir hayat yaşayacağını düşündüğü Gülseren'e diz çökerek evlilik teklifinde bulunma zamanı gelmiştir.Paramparça son bölüm izle dizi yayınlandıktan sonra sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.
Yayınlandı: 25/11/2015
Ferhunde yildirim demiş ki;
Milleti salak yerine koyan senaristi kutluyorum
29.02.2016 - 23:30
0   0

Neriman demiş ki;
Hadi baklim Sefa, gelecek bölümde dedigini uygulayacakmisin. Simdiden söylüyeyim Gülserenin yanlislarini görürsem onu elestirecegim. Bu Dilara icinde gecerli. Ayisigi, ben Dilaranin hatasiz oldugunu söylemiyorum ama Gülseren karekterinden daha kibar diyorum. Buda Ebru hanimin sesisin sakin ve güzel olmasindan. Bazen insan susarak yada daha sakin konusarak daha etkili oluyor. Birinin sesli bagirmasi onun kuvvetli karakterinin oldugunu göstermiyor, acizligini göseriyor. Bu zengin yada fakirlikle alakasi yok biri kibarmi degilmi. Derya karakteride cok sakin ve kibar biri. Öyle bir gecer zamanda Erkan bey Ayca hanimla beraber oynamisti. Ayca hanim fedakar ve masum anneyi o kadar güzel canlardismistiki. Erkan beyin performansida harikaydi. Ayrica Ayca hanim isterse cok alimli ve cekici olabilen kadinlardan. Hem alimli, hemde masum olabilen bir bayan. Ben kendime Gülsereni yakin bulamiyorum cünkü halleri ve davranislari celiskili. Fakir insan iyidir, zengin kötüdür diye birseyde yok. Bunlar dizilerde islenilen sacma seyler. Bende calisan bir insanim ve bence burda yüzde doksan ya orta halli bir insan yada durumu biraz daha zor olan insanlar yaziyor. Bir insani fakir diye kendime yakin görmem, davranislariyla yakin görürüm. Cogumuz Gülseren karekterinin bu diziye uygun olmadigini yazdik. Ayrica bir insan bir süre icin evliligi icin savasir, bakar olmuyor, bosanir. Bu bence tükürdügünü yalamak degil. Zaten Dilaranin bu kadar evliligini sürdürmek icin direnmesi bana cok sacma gelmisti. Seni sevmeyen adami birakacaksin. Harunla cabuk gelisti hersey, ama bunlar zaten önceden tanisiyormuslar. Ona bakarsak Gülseren ve Cihan askinin sirf Gülserenin camlari yerlere indirmesiyle baslamadimi? Ask bu. Ne zaman gelir, ne zaman gider belli degil.
30.11.2015 - 16:44
0   0

Muco demiş ki;
BEYAZ valla sen bu işten anlıyorsun kardes. Baksana Gülseren malum sebepten bağırıp çağırmaz diyorsun. Mustiye hak da verdin. Tecrübe konuşuyor galiba:)))
29.11.2015 - 23:44
0   0

Ayisigi demiş ki;
Nerde senlik Beyza hemen damlar-:) Yok Beyza sen okyanus ötesinin kadin versiyonusun, bosuna lalsel in gūnahini almisim -:)
29.11.2015 - 21:32
0   0

anita demiş ki;
BEYZA hanım lütfen kendinize gelin. beni laflarınıza konu etmeyin. ben aynen sizin gibi takipteyim. sizden farkım kimseye laf sokup gitmiyorum. ben sizin ortalığı nasıl bulandırıp toz olduğunuzu çok iyi biliyorum. gizem hepinizin hakkından geliyor çok şükür. kimsenin onun ağzının payını falan bildirdiği yok. hepinizden zeki maşallah. arada bir karabatak gibi gelip onlara laf sokmayı marifet saymayın. burada sadece ona buna sataşmanız var. sanırım bu da sizin için terapi. aslında gizem sizin hakkınızdan gelir de sanırım sizi ciddiye almıyor. bunun için köpürüyorsunuz, gelip laf sokup gidiyorsunuz. bence siz laflarınıza dikkat edin, iki düşünün bir söyleyin. yakışmıyor dışardan gelip birilerine hakaret etmek, laf sokmak.
29.11.2015 - 20:49
0   0

Ayisigi demiş ki;
Insallah musti insallah,gülo sakinlessinde dilara fanlari da sakinler böylece-:)) Lal cigim kara calim sana laf sokmamayi da denedim ama yine rahat birakmadin beni,artik günah benden gitti-:) Baksen herkes istedigini yazmakta serbestmis iyi o zaman bende istedigimi yazmakta serbestim. Siz sadece kendinize mi müslümansiniz? Neriman valla Ebru Özkan gayet güzel citi piti bir bayan ama onun güzel alimli olmasi cizdigi Dilara karekterini masum yapmiyor. Ayse bunlarda icimde kalmasin sen defalarca VURGULUYORSUN ya ben eskiden Gülsereni begenirdim,Gülserenciydim simdi degil hatun ufak atta inandirici olsun. Bu dizi bir seneden fazla bir zamandan beri oynuyor neden Gülserenci oldugun zamanlarda TEK bir yorum birakmadin o zaman? Yenisin ama sitede olup biten her kavgadan,sezon finalinda ki 400 küsür yorumdan herbirseyden haberin var ama masallah-:)
29.11.2015 - 20:03
0   0

SELİN demiş ki;
Arkadaşlar, bu sayfalarda yazan bir avuç yorumcu kaldık. Hepimizin kendine özgü bir tarzı ve bakış açısı var ve bunu kendimizce yazıya döküyoruz. Ben her yorumu okuduğumda daha önce görmediğim bir yön, aklıma gelmeyen bir düşünce farkediyorum. Hepimiz birbirimize o veya bu nedenle düşmanlık beslemeden yazıp, görüşlerimizi paylaşamaz mıyız? Dizi karakterleri yüzünden kavga etmeden yazışamaz mıyız? Kim kimdir diye kafa patlatacağımıza kim ne yazmış diye düşünüp, bu işi yazdıkları konusunda yapamaz mıyız? Genç , ihtiyar, İzmir’li, İstanbul’lu, sağlam, özürlü etc. diye ayırım yapmadan dost olamaz mıyız? Bu bu kadar mı zor? Ben hiç birinizden vazgeçmek istemiyorum aslında! Iraklı mültecilerle konuşurken yaşadıklarını dinleyince, oğlumun yanına gittiğimde amansız bir hastalıkla uğraşan küçücük çocukların çektiklerini gördükçe burada olanlar bana o kadar banal geliyor ki ! Neyse özür dilerim, bu gün yine duygusal bir günümdeyim. Dün korumamızda olan 14 yaşında bir yezidi kızı ki, bu kızın ailesinden 20 kişi gözlerinin önünde öldürülmüş iki ablası tecavüzlere dayanamayıp intihar etmiş kendisine de kendini has müslüman ilan eden kişiler tarafından defalarca tecavüz edilmiş, intihara teşebbüs etti. Hala yoğun bakımda, kurtulacak mı bilmiyoruz. Sizinlede paylaşayım dedim. Belki birbirimize karşı olan kötü duygularımızı bir an için unuturuz.
29.11.2015 - 19:25
0   0

Berran demiş ki;
Herkese selam ve iyi aksamlar.Ayse Kardes aktarma hikayeyi begenmene sevindim.DANKE:-)) Endddliiiich.... Sevgili LaLemcan!!!Sorun yok rahat ol...BIr Ailede bile zevkler ve renkler farkli-farkli oluyor ve iliski ve yapisina tesir etmiyor.Bizdede dto.....Kücük kizin icin tanidiginizin ve komsunuzun oglu olmasi PRIMA!!!Zira burda AUSWAHL sanslari hemen-hemen yok gibi..Veeee---Kendisini ve Ailesini taniyor olmaniz ayri bir sans.Bak Allah gönlüne göre verdi. GOTT SEI DANK:-))Hem Almanyada hemde ayni sehirde yasayacaksin kizinla,,,Evet bizde kizim iyice yerlessin bizde Hamburga yerlesecegiz. Bence en dogrusunu yapmissiniz. Evet INTERNET olayini hatirliyorum:-))) Allah mesut etsin.Simdi Oglu$un yalniz kalacak ve "Nesthäkchen "mi oluyor??? Zaten HAYLAZ OGLUM derdin..Dilerim daha fazla olmasin:-)))))) 2.Damadinin meslegide SUPER mis!!Tekrar hayirlisi:-)Raporu heyecanla bekliyorum...Seni kocaaaman öpüyorum sevgilerimle ve Yoldasa DANKE diyorum ve sevgi ve selamlarimi gönderiyorum*.*
29.11.2015 - 19:22
0   0

beyza demiş ki;
Burası yine iki kafadar sayesinde eğlenceli olmuş. Bende bir hello diyeyim bari. Ben kim miyim? bende iki kafadarın çok sağlıklı teorisine göre Lalem ve Ayşe gibi Selinim. Sayfayı takip ediyor ve çok nadir yazıyorum. Daha bir iki tane daha benim gibi vardı ama adlarını unuttum. Onlarıda bu toplantıya davet ediyorum. Beyza olarak bende bu iki kafadarın durmadan kim kimdir araştırmalarından, durmadan orada burada dedikodu yapmasından, kendileri feride, anita, sude, mavi ve buse ve buna benzer bir çok niklerle yazmalarına rağmen başkalarını böyle davranmakla suçlamalarından, Gülsereni sevmeyenleri fobili göstermelerinden , kendileri Dilaraya ağzına geleni söyledikleri halde başkasının Gülserene laf söylemesine katlanamamalarından ve kendileri durmadan herkese laf sokuşturdukları halde cevaplarını aldıkları zaman ağıt yakmalarını okumaktan bıktım. Bunlardan birisi senelerden beri böyle. Sevmediği karaktere laf söyleyene dayanamaz. Her seferinde olay çıkarır, bilmeyen yok. Düzeleceğe de benzemiyor. Ötekisi takmış iki kişiye durup durup laf sokuşturur, sonrada ağzının payını alınca feryat figan. Son sözüm şu, siz bu iki tipe aldırmadan gönlünüzce yazın. Adminlerde zaten gerekeni yapıyor ve Gülseren tiplemesi benim içinde ana kadın karakteri olmaya layık bir karakter değil. Ne tutumu tutum, ne davranışı davranış ne de söylediği laflar laf. Başrol onda olduğu için ondan beklentiler yardımcı roldeki Dilaradan daha fazla ve tenkitlere onun için onda yoğunlaşıyor. Bunu anlamayanlara söylenecek lafı söylemeyeceğim, o da bende saklı kalsın. Haydi benden de eyvallah, sayfa yine karışınca bende yine bir uğrarım. Mustiyede hak veriyorum. Bundan kerri Gülseren artık bağırıp çağırmaz gözlerini patlata patlata. Bende eminim, sebebide malumumuz ;))))
29.11.2015 - 18:03
0   0

sefa demiş ki;
Valla kim beyenmiyosa yorumumu okumasın...cevap vermesin ...ben yazarken kimseyi kast edip yazmıyorum...kiminse şahsına ...karakterleri yorumluyorum...Candan Özkanla birlikteyken Harun yoktu sanki gibime geliyor ...bide ben burda Candan dogru olanı yapıyor demedim...ben Candan dilarayla anladıgı dilden konuşuyor diye hoşuma gitdiyini ve yaptıklarını keyfle izledigimi dedim!!!bu benim fikrim...benim yazdıklarımı begenmeyenler okumasın okuyup bana laf sokanlarsa cevaplarını alacaktır...benim adım yazılıyken bilinki dilara icin hicde hoş sözler yoktur o yüzden okumayın...atyayın ..!!!
29.11.2015 - 17:56
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler